ΔΙΑΦΟΡΑ

Δύσκολες ώρες για την Τζένη Ρουσσέα

Δύσκολες ώρες για την Τζένη Ρουσσέα

Στο πένθος έχει βυθιστεί η μεγάλη κυρία του ελληνικού κινηματογράφου Τζένη Ρουσσέα, καθώς έφυγε από τη ζωή ο πρώην σύζυγός της και πατέρας της κόρης της Έλλης, Σωτήρης Σοφιανόπουλος.

Ο Σωτήρης Σοφιανόπουλος υπήρξε ο τελευταίος ιδιοκτήτης της εταιρείας ΧΡΩΠΕΙ αλλά και πολύ γνωστός οδηγός αγώνων με το ψευδώνυμο «ΕΙΠΩΡΧ».

«Ως χαρακτήρες δεν ταιριάξαμε με τον άντρα που παντρεύτηκα. Γοητεύτηκα από τη δημιουργικότητα, το ανήσυχο πνεύμα, τη δύναμη, τον ενθουσιασμό και την αποφασιστικότητα του Σωτήρη Σοφιανόπουλου.

Υπήρξε πρωτοπόρος, δραστήριος, σπουδαίο μυαλό, αλλά μπροστά από την εποχή του. Ό,τι είπε σήμερα έχει ενσωματωθεί σε νόμους.

Τότε εκδιώχθηκε, αδικήθηκε από τις εκάστοτε κυβερνήσεις. Έδινε κι αυτός μια ζωή, όπως κι εγώ, και έχανε συνεχώς.

Οι δημιουργικές του ιδέες ενώ θα μπορούσαν να σώσουν την Ελλάδα δεν ευνοήθηκαν από τα καθεστώτα», είπε η Τζένη Ρουσσέα σε πρόσφατη συνέντευξή της για τον πρώην σύζυγό της.

Να σημειωθεί πως η κηδεία του Σωτήρη Σοφιανόπουλου θα γίνει τη Δευτέρα στην Κηφισιά..

enikos.gr

Το news-nea.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων - απόψεων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω εμαιλ έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια που θα υποπέσουν στην αντίληψή μας, με αναφορές σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, εμαιλ, υβριστικά ή συκοφαντικά, αλλά και αυτά που παραπέμπουν σε διαφήμιση θα αφαιρούνται.

Facebook Σχόλια

Σχετικά Άρθρα

Back to top button