ΔΙΑΦΟΡΑ

Σύγκρουση τρένων στη Λάρισα: Θρήνος στην κηδεία της Ελπίδας Χούπα στην Αταλάντη

Η 28χρονη φοιτήτρια ταξίδευε στο μοιραίο τρένο για την Θεσσαλονίκη όπου σπούδαζε στην αρχιτεκτονική

Απαρηγόρητοι ήταν οι γονείς και τα αδέλφια της 28χρονης Ελπίδας Χούπα, τεταρτοετούς φοιτήτριας στο ΑΠΘ από την Αταλάντη κατά την κηδεία της κοπέλας που έγινε τη Δευτέρα στην Αταλάντη.

.Η 28χρονη επέστρεφε με τη μοιραία αμαξοστοιχία από την Αταλάντη όπου είχε πάει για το τριήμερο της Αποκριάς, στη Θεσσαλονίκη για να συνεχίσει τις σπουδές της προκειμένου να πάρει το δεύτερο πτυχίο της στην Αρχιτεκτονική. Η άτυχη κοπέλα είχε τελειώσει Πολιτικός Μηχανικός στην Πάτρα και με κατατακτήριες εξετάσεις είχε περάσει στην Αρχιτεκτονική στη Θεσσαλονίκη.

«Δόθηκε ρητή εντολή να μην ανοιχτεί το φέρετρο γιατί το πτώμα είναι σε άσχημη κατάσταση . Οποίος και να αναλάβει την ευθύνη , ότι αποζημίωση και να πάρω, η αγαπημένη μου αδερφή δεν θα ξαναγυρίσει» είπε σε δηλώσεις του, ο αδερφός της Ελπίδας.

Στην μοιραία αμαξοστοιχία θα βρίσκονταν και οι δύο αδελφοί της Ελπίδας, ωστόσο άλλαξαν τα εισιτήρια για την επόμενη ημέρα.

Ο πατέρας της 28χρονη, πριν ακόμη ταυτοποιηθεί η σορός της, έλεγε ότι είχε χάσει τις ελπίδες του να βρεθεί ζωντανή. «Το κοριτσάκι μου θα το πάρω στο κουτί», έλεγε.

«Το κορίτσι μου το ανέθρεψα με τις καλύτερες προοπτικές, όχι να μου το σκοτώσει οποιοσδήποτε αλήτης. Τι να μου πείτε. Δίνω κουράγιο στον εαυτό μου για να στηρίξω την οικογένεια. Θα έρθει το Πάσχα και θα έχω σερβίτσιο στο τραπέζι άδειο και την καρέκλα της» πρόσθεσε.

Στη νεκρώσιμη ακολουθία παρέστησαν ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξης Τσίπρας και ο υπουργός Οικονομικών Χρήστος Σταικούρας, αναφέρει το Star Κεντρικής Ελλάδας.

πηγη protothema.gr

Το news-nea.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων - απόψεων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω εμαιλ έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια που θα υποπέσουν στην αντίληψή μας, με αναφορές σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, εμαιλ, υβριστικά ή συκοφαντικά, αλλά και αυτά που παραπέμπουν σε διαφήμιση θα αφαιρούνται.

Facebook Σχόλια

Σχετικά Άρθρα

Back to top button