ΔΙΑΦΟΡΑ

Θρήνος: Νεκρός από καρκίνο Έλληνας Τραγουδιστής

Νεαρός τραγουδιστής της Κύπρου κατέληξε σήμερα, ύστερα από μάχη που έδινε με τον καρκίνο.

Ο λόγος για τον Γιώργο Γιώρκα, με την είδηση να γίνεται γνωστή από φίλους και συγγενείς στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης εκφράζοντας την θλίψη και την στεναχώρια τους. Ο τραγουδιστής είχε συμμετάσχει και στο «DanSing For You».

Χθες, Σάββατο 26 Νοεμβρίου, έγινε γνωστή η δυσάρεστη είδηση πως ο Γιώργος Γιώρκας έφυγε από την ζωή ύστερα από μεγάλη μάχη που έδωσε με τον καρκίνο.

Συγγενείς και φίλοι σπεύδουν μέσα από τα social media να αποχαιρετήσουν με πόνο ψυχής τον τραγουδιστή.

Να σημειώσουμε πως ο Γιώργος Γιώρκας έγινε ευρέως γνωστός μέσα από την συμμετοχή του, στο μουσικό σόου, «DanSing For You» στο Mega Κύπρου.

Η κηδεία θα πραγματοποιηθεί στον Ιερό Ναό Παναγίας Ευαγγελίστριας στα Κάτω Πολεμίδια. Αντί στεφάνων, η οικογένεια παρακαλεί όπως γίνουν εισφορές για την κοινωνική φροντίδα των ασθενών του Γερμανικού Ογκολογικού.

Γιώργος Γιώρκας: Τα συγκινητικά μηνύματα για τον Κύπριο τραγουδιστή

 

 

 

 

 

 

 

πηγη i-diakopes.gr

Το news-nea.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων - απόψεων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω εμαιλ έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια που θα υποπέσουν στην αντίληψή μας, με αναφορές σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, εμαιλ, υβριστικά ή συκοφαντικά, αλλά και αυτά που παραπέμπουν σε διαφήμιση θα αφαιρούνται.

Facebook Σχόλια

Σχετικά Άρθρα

Back to top button