ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ιερόσυλοι χτύπησαν εκκλησία στη Λαμία

Ιερόσυλοι χτύπησαν εκκλησία στη Λαμία

 

ΑΔΕΙΑΣΑΝ ΤΟ ΠΑΓΚΑΡΙ

Το σύστημα συναγερμού που ενεργοποιήθηκε αμέσως δεν σταμάτησε τους «ποντικούς»

Στόχος αγνώστων εισβολέων οι οποίοι προκάλεσαν εκτεταμένες ζημιές, έγινε η εκκλησίατου Αγίου Νικολάου στη Λαμία τα ξημερώματα της Κυριακής. Οι ιερόσυλοι διέρρηξαν την κλειδαριά και τρύπωσαν στο ναό, χωρίς να τους σταματήσει το σύστημα συναγερμού που ενεργοποιήθηκε αμέσως!

Οι δράστες χρησιμοποίησαν ένα κατσαβίδι, τόσο για να παραβιάσουν την πόρτα όσο και για να διαρρήξουν το παγκάρι της εκκλησίας, μέσα από το οποίο άρπαξαν όσα χρήματα υπήρχαν και προορίζονταν για την οικονομική ενίσχυση οικογενειών που έχουν ανάγκη από βοήθεια. Αμέσως μετά, έσπευσαν να εξαφανιστούν πριν φτάσουν τα περιπολικά της Αστυνομίας.

Για την διάρρηξη ενημερώθηκε ο εφημέριος του ναού, ο οποίος διαπίστωσε ότι η εξώπορτα και το παγκάρι είχαν καταστραφεί. Όπως δήλωσε, θα προτιμούσε να ζητήσουν οι δράστες χρήματα από τον ίδιο, παρά να προκαλέσουν τέτοιας έκτασης φθορές στην εκκλησία

πηγη vimaorthodoxias.gr

Το news-nea.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων - απόψεων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω εμαιλ έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια που θα υποπέσουν στην αντίληψή μας, με αναφορές σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, εμαιλ, υβριστικά ή συκοφαντικά, αλλά και αυτά που παραπέμπουν σε διαφήμιση θα αφαιρούνται.

Facebook Σχόλια

Σχετικά Άρθρα

Back to top button