ΔΙΑΦΟΡΑ

«Ραγίζει» καρδιές η Φαίη Σκορδά: Η πρώτη ανάρτηση μετά το θάνατο του πατέρα της – «Μπαμπάκα μου σ’ αγαπώ»

Φαίη Σκορδά: Συντετριμμένη η παρουσιάστρια μετά την απώλειά του

Στην πρώτη ανάρτηση μετά το θάνατο του πατέρα της η Φαίη Σκορδά «ράγισε» καρδιές, γράφοντας «μπαμπάκα μου σ’ αγαπώ».

Η παρουσιάστρια, που έλειπε από την εκπομπή της «Fay’s Time» όλη την εβδομάδα, δεν είχε μιλήσει δημόσια για τη βαρύτατη απώλεια.

Το Σάββατο 3 Φεβρουαρίου έκανε την πρώτη της ανάρτηση στον λογαριασμό της στο Instagram, όπου μοιράστηκε μερικά στιγμιότυπα από τα παλιά με τον πατέρα της και έγραψε απλά: «Μπαμπάκα μου σ’ αγαπώ».

Δείτε την ανάρτηση

 

«Μπαμπάκα μου σ’αγαπώ πολύ»: Ράκος η Φαίη Σκορδά, οι φωτο με τον αδıκοχαμένο πατέρα της & τα λόγια καρδıάς

Θρήνος για τη Φαίη Σκορδά και την οικογένειά της, καθώς έφυγε από τη ζωή ο πατέρας της παρουσιάστριας και γνωστός ακτινολόγος, Δημήτρης.

Όπως έγινε γνωστό, το πρωί της Δευτέρας 29 Ιανουαρίου, ο πατέρας της παρουσιάστριας έφυγε από τη ζωή μετά από καρδιακό επεισόδιο. Η Φαίη Σκορδά στο παρελθόν είχε μοιραστεί στιγμιότυπα από τις οικογενειακές βόλτες με τον πατέρα της, Δημήτρη ο οποίος ζούσε στο Κιλκίς.

Σε παλαιότερη ανάρτηση η παρουσιάστρια είχε ανεβάσει φωτογραφία στο instagram με αφορμή την γιορτή του Πατέρα. «Σ αγαπώ πολύ Χρόνια Πολλά μπαμπάκα μου».

Σε τελευταία ανάρτηση με τον πατέρα της, η παρουσιάστρια είχε δημοσιεύσει φωτογραφία του πατέρα της, αγκαλιά με τον γιο της, Δημήτρη ανήμερα της ονομαστικής τους γιορτής.

 

Ο Γιώργος Λιάγκας λειτούργησε όπως ακριβώς έπρεπε στο μεγάλο πένθος της Φαίης Σκορδά

Στις δύσκολες αυτές ημέρες που βιώνει η Φαίη Σκορδά, ο Γιώργος Λιάγκας λειτούργησε ακριβώς όπως πρέπει ως πατέρας των παιδιών της και πρώην σύζυγός της.

« Εμείς έχουμε δύο παιδιά. Πάντα θα υπάρχει ένα κοινό σημείο αναφοράς. Εγώ με τη Φαίη πάντα θα είμαστε συνδεδεμένοι από τη στιγμή που έχουμε δύο παιδιά», είχε πει ο Γιώργος Λιάγκας λίγο καιρό μετά το διαζύγιο από τη Φαίη Σκορδά και το εννοούσε. Και αυτό απέδειξε στην ξαφνική απώλεια του μπαμπά της Φαίης, Δημήτρη Σκορδά όταν έφυγε νωρίτερα από την εκπομπή του για να βρεθεί στο Κιλκίς στην κηδεία του παππού των γιων του.

«Κύριοι συνάδελφοι, θα μου επιτρέψετε να αποχωρήσω εγώ σήμερα, το γνωρίζετε. Αφήνω σε πολύ καλά χέρια την πορεία της εκπομπής. Εγώ θα επιστρέψω πρώτα ο Θεός αύριο το πρωί. Να ‘στε καλά, ευχαριστώ πολύ», αρκέστηκε να πει ο Γιώργος Λιάγκας, δίνοντας πάσα για διαφημίσεις και χωρίς να αναφερθεί στο βαρύ πένθος της πρώην συζύγου του.

Λιάγκας και Σκορδά, έγιναν ζευγάρι, έγιναν κατόπιν τηλεοπτικό ζευγάρι, χώρισαν και μετά ξαναέγιναν ζευγάρι, έχουν μια σχέση επαγγελματική που έχει περάσει από σαράντα κύματα αλλά δεν ξέχασαν ποτέ το πιο σημαντικό: τα παιδιά τους, ο Δημήτρης και ο Γιάννης είναι η πιο μεγάλη τους ευλογία και για τα δύο αυτά αγόρια θα είναι πάντα μια γροθιά.

Το διαβάσαμε εδώ alldaynews.gr

Το news-nea.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων - απόψεων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω εμαιλ έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια που θα υποπέσουν στην αντίληψή μας, με αναφορές σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, εμαιλ, υβριστικά ή συκοφαντικά, αλλά και αυτά που παραπέμπουν σε διαφήμιση θα αφαιρούνται.

Facebook Σχόλια

Σχετικά Άρθρα

Back to top button