ΔΙΑΦΟΡΑ

Αuτός είναι ο πραγματικός λóγος που το Messenger του Facebook ζητάει πλέον PIN στην Ελλάδα

Tο Facebook αρχίζει να ζητάει πλέον την ρύθμιση PIN σε όλο και περισσότερους χρήστες στην Ελλάδα

Ο λόγος, όπως εξηγεί το Facebook για μια τέτοια αλλαγή είναι πως για λόγους ασφάλειας, το ιστορικό συνομιλιών δεν θα εμφανίζεται πλέον αυτόματα στις νέες συσκευές.

Σύμφωνα με το techmaniacs.gr, έτσι ο χρήστης όταν πάει σε μια νέα συσκευή, για να του εμφανιστούν οι συνομιλίες του θα πρέπει να εισάγει το PIN του προκειμένου να μπορέσουν να φορτωθούν αυτές. Αξίζει να σημειώσουμε ότι αποτελεί μέρος του χαρακτηριστικού της κρυπτογράφησης από άκρο σε άκρο. Να τι αναφέρει σχετική σελίδα υποστήριξης του Facebook:

Αν έχετε αποθηκεύσει τις συνομιλίες σας με την επιλογή ασφαλούς αποθήκευσης από το Messenger, μπορείτε να τις επαναφέρετε σε νέα συσκευή χρησιμοποιώντας PIN. Πρόκειται για το PIN που δημιουργήσατε όταν ενεργοποιήσατε για πρώτη φορά την ασφαλή αποθήκευση.

Επαναφορά συνομιλιών με χρήση PIN

Messenger.com:

Από υπολογιστή, πηγαίνετε στο Messenger.com.
Εισαγάγετε το PIN και ακολουθήστε τις οδηγίες που εμφανίζονται στην οθόνη.
Επαναφορά PIN

Αν θέλετε να επαναφέρετε το PIN σας, πρέπει να χρησιμοποιήσετε μια συσκευή στην οποία είναι ενεργοποιημένη η ασφαλής αποθήκευση.

Ανοίξτε το Messenger σε μια συσκευή με ενεργοποιημένη την ασφαλή αποθήκευση και πατήστε τη φωτογραφία προφίλ σας στη γωνία.
Πατήστε Απόρρητο και ασφάλεια.
Πατήστε Συνομιλίες κρυπτογραφημένες από άκρο σε άκρο.
Πατήστε Ασφαλής αποθήκευση.
Πατήστε Επαναφορά PIN.

Το διαβάσαμε εδώ i-diakopes.gr

Το news-nea.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων - απόψεων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω εμαιλ έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια που θα υποπέσουν στην αντίληψή μας, με αναφορές σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, εμαιλ, υβριστικά ή συκοφαντικά, αλλά και αυτά που παραπέμπουν σε διαφήμιση θα αφαιρούνται.

Facebook Σχόλια

Σχετικά Άρθρα

Back to top button