ΔΙΑΦΟΡΑ

Ψυχρή εισβολή των τελευταίων 40 ετών – Προειδοποίηση Σάκη Αρναούτογλου (Video)

Ο Σάκης Αρναούτογλου προειδοποιεί για αισθητότατη πτώση της θερμοκρασίας από τη Δευτέρα έως και την Τετάρτη, βροχές, καταιγίδες και διαδοχικά βαρομετρικά. Με τον Κλέαρχο Μαρουσάκη επίσης να προειδοποιεί για τον καιρό του Σαββατοκύριακου.

Βαρομετρικά χαμηλά που σε δεύτερη φάση, από την Τετάρτη και μέχρι και το επόμενο Σαββατοκύριακο, είναι εξαιρετικά πιθανό να φέρουν αρκετό νερό, αλλάζοντας επιτέλους τον καιρό και σε περιοχές που τελούν υπό καθεστώς ασφυκτικής ανομβρίας στην κεντρική και βόρεια χώρα.

Ο Σάκης Αρναούτογλου καταγράφει όλα τα τελευταία προγνωστικά δεδομένα, με πλήρη λεπτομέρεια για τις περιοχές που θα μπουν στο επίκεντρο της κακοκαιρίας που ξεκινά από την Κυριακή και θα διαρκέσει έως και τη Δευτέρα, αλλά και τα επόμενα συστήματα που θα περάσουν πάνω από την Ελλάδα από την Τετάρτη.

Κάνει λόγο για διαδοχικά βαρομετρικά που θα φέρουν αρκετές βροχοπτώσεις, ίσως και έντονες τοπικά και σε περιοχές που μέχρι τώρα βιώνουν -ίσως- τον πιο άνομβρο Νοέμβρη των τελευταίων 40 ετών.

Όσο για τη θερμοκρασία, από τη Δευτέρα ψυχρές αέριες μάζες χειμερινού τύπου θα εισβάλλουν στη χώρα μας, ρίχνοντας εντυπωσιακά τον υδράργυρο σε μονοψήφια νούμερα στη βόρεια Ελλάδα.

Δείτε αναλυτικά όσα λέει ο Σάκης Αρναούτογλου για την εξέλιξη του καιρού στη χώρα μας έως και το τέλος της επόμενης εβδομάδας:

Το news-nea.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων - απόψεων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω εμαιλ έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια που θα υποπέσουν στην αντίληψή μας, με αναφορές σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, εμαιλ, υβριστικά ή συκοφαντικά, αλλά και αυτά που παραπέμπουν σε διαφήμιση θα αφαιρούνται.

Facebook Σχόλια

Σχετικά Άρθρα

Back to top button