ΔΙΑΦΟΡΑ

Οργή από τα βίντεο της 15χρονης που συνελήφθη για τον ξυλοδαρμό του 14χρονου – «Θα τον φάω ζωντανό»

Βίντεο που προκαλούν οργή, ανήρτησε στα social media, μόλις λίγες ώρες μετά τη σύλληψή της, η 15χρονη που είχε «πρωταγωνιστικό» ρόλο στον άγριο ξυλοδαρμό του 14χρονου, στη Θεσσαλονίκη.

Η ανήλικη που ταυτοποιήθηκε ως ένα από τα συνολικά επτά άτομα που ξυλοκόπησαν με απίστευτη βιαιοτητα τον 14χρονο, το βράδυ της Τετάρτης, στην περιοχή της Χαριλάου, συνελήφθη το μεσημέρι της Πέμπτης, όμως λίγη ώρα αργότερα αφέθηκε ελεύθερη με προφορική εντολή του εισαγγελέα.

Την ώρα που το ανήλικο θύμα εξακολουθεί να νοσηλεύεται σε κατάσταση σοκ στο νοσοκομείο Ιπποκράτειο της Θεσσαλονίκης, έχοντας τραύματα στο κεφάλι και διάσειση από τα ισχυρά χτυπήματα που δέχθηκε, η 15χρονη επιδεικνύει στους ακόλουθούς της στο «TikTok» τις ικανότητές της στην… πυγμαχία. Η ανήλικη, που συστήνεται και ως… «σλατίνα», φαίνεται στο βίντεο να ρίχνει μπουνιές στον αέρα, την ώρα που η φίλη της χρησιμοποιεί τα δάχτυλά της για να δείξει πως… πυροβολεί με «πιστόλι».

Μάλιστα, σε ένα από τα σχόλια στο συγκεκριμένο βίντεο, μια κοπέλα της γράφει «έπρεπε», αναφερόμενη πιθανότατα στον ξυλοδαρμό του άτυχου παιδιού.

Δείτε το βίντεο:

Σε δεύτερο βίντεο, που ανέβασε το μεσημέρι της Παρασκευής και «συνοδεύει» με γνωστό κομμάτι της τραπ μουσικής, γράφει ως λεζάντα «θα τον φάω ζωντανό», ενώ δύο ανήλικες της σχολιάζουν «όντως τον έφαγες ζωντανό».

Δείτε το βίντεο:

 

Σημειώνεται ότι σε βάρος της νεαρής και ενός ακόμα ατόμου που ταυτοποιήθηκαν για τον ξυλοδαρμό του 14χρονου, σχηματίσθηκε δικογραφία για επικίνδυνη σωματική βλάβη κατά συναυτουργία. Παράλληλα, οι έμπειροι αστυνομικοί που έχουν αναλάβει την υπόθεση, συνεχίζουν τις έρευνες για την ταυτοποίηση και των υπόλοιπων εμπλεκομένων.

Τον χτυπούσαν βάναυσα μπροστά στον καλύτερό του φίλο

Από την πρώτη στιγμή που οι γονείς του 14χρονου κατήγγειλαν τον ξυλοδαρμό του, η ΕΛ.ΑΣ. ξεκίνησε να συλλέγει καταθέσεις και να αναζητά στοιχεία που θα την οδηγήσουν στην ταυτοποίηση των δραστών, ενώ θεωρείται θέμα χρόνου να ταυτοποιηθουν και οι υπόλοιποι συμμετέχοντες και ακολούθως να οδηγηθούν στη δικαιοσύνη.

Σημαντικό ρόλο στην έρευνα της υπόθεσης, παίζει ο φίλος του θύματος που, σύμφωνα με τα καταγγελλομενα, είδε μπροστά στα μάτια του τα επτά άτομα να χτυπούν βάναυσα, με μπουνιές και κλωτσιές, τον ανήλικο, ακόμα και όταν εκείνος είχε πέσει στο έδαφος. Ο νεαρός έχει καταθέσει στην αστυνομία και η βοήθειά του στην εξιχνίαση της υπόθεσης κρίνεται σημαντική.

Όσον αφορά την κατάσταση της υγείας του άτυχου παιδιού, σύμφωνα με πληροφορίες του protothema.gr αυτή παρουσιάζει βελτίωση, ωστόσο εξακολουθεί να νοσηλεύεται στο νοσοκομείο Ιπποκράτειο της Θεσσαλονίκης και παρακολουθείται από τους γιατρούς.

Ο 14χρονος δέχθηκε δυνατά χτυπήματα, με μπουνιές και κλωτσιές στο πρόσωπο, ακόμα και ένα δυνατό χτύπημα με το «καλάμι» στο κεφάλι, με αποτέλεσμα να αντιμετωπίζει προβλήματα με τη μνήμη του και να βρίσκεται σε κατάσταση σοκ. Ο ανήλικος έχει υποβληθεί σε σειρά εξετάσεων και δεν βέβαιο το πότε θα πάρει εξιτήριο.

Σημειώνεται ότι ο 14χρονος εξετάστηκε από ιατροδικαστή και δε γνωρίζει τα άτομα που του επιτέθηκαν.

Πώς έγινε η άγρια επίθεση

Σύμφωνα με πληροφορίες του protothema.gr, όλα έγιναν λίγο μετά τις 10 το βράδυ της Τετάρτης (30/8)στην οδό Άλκη Καμπανού, μόλις λίγα μέτρα μακρυά από το σημείο της δολοφονίας του 19χρονου φοιτητή.

Ο 14χρονος είχε βγει βόλτα με έναν συνομήλικο φίλο του και τα δύο παιδιά κάθονταν κοντά στο σχολείο της περιοχής. Λίγη ώρα πριν την άγρια επίθεση που δέχθηκε ο ανήλικος, είχε λεκτική διαμάχη με μια κοπέλα που γνώριζε, ενώ λίγα λεπτά αργότερα εμφανίστηκε έξω από το σχολείο άλλο ένα κορίτσι μαζί με μια μεγάλη παρέα ανηλίκων.

Σύμφωνα με πληροφορίες, περίπου επτά ατόμα, ηλικίας 14-17 ετών, επιτέθηκαν στον 14χρονο και ξεκίνησαν να τον χτυπούν με γροθιές και κλωτσιές κυρίως στο κεφάλι. Χαρακτηριστικό της σφοδρότητας των χτυπημάτων που δέχθηκε ο ανήλικος, ακόμα και όταν έπεσε στο έδαφος, είναι το γεγονός ότι μέχρι σήμερα έχει απώλεια μνήμης και θυμάται ελάχιστα πράγματα από το περιστατικό.

Μόλις η παρέα των “νταήδων” αποχώρησε από το σημείο της επίθεσης, ο φίλος του 14χρονου ειδοποίησε τη μητέρα του η οποία πήγε να τους πάρει με το αυτοκίνητό της. Η γυναίκα με τη σειρά της κάλεσε τους γονείς του θύματος και τους ανέφερε ότι ο γιος τους ξυλοκοπήθηκε, είχε απώλεια μνήμης και ότι έλεγε ασυναρτησίες.

Ο ανήλικος μεταφέρθηκε άμεσα στο νοσοκομείο Ιπποκράτειο όπου εξακολουθεί να νοσηλεύεται εκτός κινδύνου και παρακολουθείται από τους γιατρούς.

Ο πατέρας του 14χρονου υπέβαλε μήνυση κατ’ αγνώστων και την υπόθεση έχει αναλάβει το Α.Τ. Χαριλάου – Αναλήψεως.

πηγη protothema.gr

Το news-nea.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων - απόψεων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω εμαιλ έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια που θα υποπέσουν στην αντίληψή μας, με αναφορές σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, εμαιλ, υβριστικά ή συκοφαντικά, αλλά και αυτά που παραπέμπουν σε διαφήμιση θα αφαιρούνται.

Facebook Σχόλια

Σχετικά Άρθρα

Back to top button