ΔΙΑΦΟΡΑ

Έκτακτο : Νεκρές δίπλα σε ηλεκτρική θερμάστρα βρέθηκαν σε μοναστήρι η ηγουμένη η αδελφή της

Νέα στοιχεία έρχονται στο φως της δημοσιότητας για την τραγωδία που σημειώθηκε τα ξημερώματα της Παρασκευής, στο μοναστήρι στη Βοιωτία, όπου εντοπίστηκαν νεκρές στο κελί τους η 77χρονη ηγουμένη και η αδελφή της.

Η 77χρονη γερόντισσα βρέθηκε απανθρακωμένη στο κελί της, ενώ νεκρή πιθανότατα από αναθυμιάσεις βρέθηκε δίπλα της και η 75χρονη αδελφή της, η οποία έπασχε από ανίατη ασθένεια. Οι δύο μοναχές εντοπίστηκαν νεκρές, πολύ κοντά σε μια ηλεκτρική θερμάστρα, οπότε και εξετάζεται σοβαρά η πιθανότητα να προκλήθηκε από αυτήν βραχυκύκλωμα και να εκδηλώθηκε η φωτιά, που στοίχισε δύο ανθρώπινες ζωές.

Οι δύο γυναίκες δεν είχαν δώσει σημεία ζωής τις τελευταίες δυο ημέρες. Πιστοί που επισκέπτονται τη Μονή ανησύχησαν καθώς η ηγουμένη δεν απαντούσε στις επίμονες τηλεφωνικές κλήσεις τους.

Ενημέρωσαν τόσο την αστυνομία όσο και τον δήμαρχο Αλιάρτου – Θεσπιών, Γιώργο Αραπίτσα, ο οποίος συνοδευόμενος από αστυνομικούς κατάφερε να προσεγγίσει το μοναστήρι που βρίσκεται σε υψόμετρο 700 μέτρων. Οι πόρτες ήταν κλειδωμένες και αναγκάστηκαν να καλέσουν τεχνικό για να μπορέσουν να μπουν στο εσωτερικό του μοναστηριού.

Δυστυχώς βρέθηκαν μπροστά στο αποτρόπαιο θέαμα.

Στο σημείο έφτασε επίσης και ο Μητροπολίτης Θηβών, Λιβαδείας και Αυλίδος Γεώργιος, ο οποίος τέλεσε και τρισάγιο.

 

 

 

To διαβάσαμε εδώ thetoc.gr

Το news-nea.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων - απόψεων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω εμαιλ έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια που θα υποπέσουν στην αντίληψή μας, με αναφορές σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, εμαιλ, υβριστικά ή συκοφαντικά, αλλά και αυτά που παραπέμπουν σε διαφήμιση θα αφαιρούνται.

Facebook Σχόλια

Σχετικά Άρθρα

Back to top button