ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Τραγωδία στα Χανιά: 2χρονο παιδί πέθανε από χτύπημα στο κεφάλι – Σε τραγική κατάσταση η μητέρα – Γιατί συνελήφθη

 

Μια απίστευτη ιστορία διαδραματίστηκε την περασμένη Παρασκευή στα Χανιά, όταν τραυματίστηκε θανάσιμα ένα μικρό κοριτσάκι και με εντολή των Δικαστικών αρχών κρατήθηκε στο Αστυνομικό Τμήμα η μητέρα, με αποτέλεσμα να μην μπορεί να κηδεύσει το παιδί της.

Σύμφωνα με πληροφορίες, μια  νεαρή μητέρα από την Ρουμανία με ένα κοριτσάκι μόλις δύο ετών, που ζει και εργάζεται στα Χανιά, έλειπε στην εργασία της, ενώ με το μικρό κορίτσι ήταν ο σύντροφός της.

Κάποια στιγμή – σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες – το μικρό παιδί χτύπησε στο κεφάλι. Ο σύντροφος της μητέρας κάλεσε το ΕΚΑΒ το οποίο παρέλαβε το δίχρονο κοριτσάκι, το οποίο όμως απεβίωσε κατά την μεταφορά του στο Νοσοκομείο.

Αστυνομικοί που επιλήφθηκαν της υπόθεσης συνέλαβαν το ζευγάρι και το οδήγησαν στον Εισαγγελέα, όπου και δόθηκε εντολή για την κράτησή τους μέχρι το πρωί της Δευτέρας όπου θα οδηγηθούν στον Ανακριτή για απολογία.

Σύμφωνα με πληροφορίες του Flashnews η ψυχολογική κατάσταση της μητέρας είναι ιδιαίτερα άσχημη, καθώς δεν μπόρεσε να κηδεύσει το παιδί της.

πηγη athensmagazine.gr

 

Το news-nea.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων - απόψεων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω εμαιλ έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια που θα υποπέσουν στην αντίληψή μας, με αναφορές σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, εμαιλ, υβριστικά ή συκοφαντικά, αλλά και αυτά που παραπέμπουν σε διαφήμιση θα αφαιρούνται.

Facebook Σχόλια

Σχετικά Άρθρα

Back to top button