ΔΙΑΦΟΡΑ

Έφυγε απο τη ζωή ο Συριανός αθλητής του bodybuilding, Κοσμάς Κοσκινάς

Άσχημα νέα σήμερα για το νησί της Σύρου και το Ελληνικό bodybuilding, αφού έφυγε από τη ζωή ο 57χρονος Κοσμάς Κοσκινάς, μετά από ισχαιμικό εγκεφαλικό που είχε υποστεί τον Οκτώβριο του 2021. Δυστυχώς σήμερα το πρωί κατέληξε μετά από μεγάλη μάχη που έδωσε για αρκετές ημέρες για να κρατηθεί στη ζωή.

Ο θάνατος του Κοσμά συγκλόνισε την τοπική κοινωνία της Σύρου. Ο ίδιος ασχολούνταν πολλά χρόνια με τον πρωταθλητισμό στο Body Building, έχοντας δεκάδες Πανελλήνιες και Ευρωπαϊκές διακρίσεις, ενώ ήταν και μέλος της Εθνικής ομάδας της WABBA.

Εκατοντάδες ώρες προπόνησης , κόπος και στήριξη από το Γυμναστήριο «Μετάλλαξη» στο οποίο προπονούταν. O Κοσμάς, ήταν ένας «ανέκφραστος γίγαντας».

Όλη του η ζωή αφιερωμένη σε ένα γυμναστήριο. Χιλιάδες ώρες σκληρής προπόνησης και πρωταθλητισμός στο Body Building. Τα τελευταία χρόνια ζούσε σε Πάρο και Σύρο έχοντας στο πλευρό του τα δύο του αγαπημένα παιδιά. Όταν διακρίνονταν σε αγώνες Body Building χαιρόταν σαν μικρό παιδί, περιγράφουν δικοί του άνθρωποι.

Συντετριμμένοι οι δικοί του άνθρωποι στη Σύρο, αλλά και οι πολλοί φίλοι του, δεν μπορούν να πιστέψουν τον τόσο άδικο χαμό του.

Η κηδεία του Κοσμά Κοσκινά, θα γίνει σήμερα 6/1 στον Ιερό Ναό του Αγίου Γεωργίου στις 12:00 το μεσημέρι. Επιθυμία των παιδιών είναι, αντί στεφάνων να δοθούν χρήματα στην μνήμη του, στην Στέγη Ανηλίκων Σύρου καθώς και στο γηροκομείο του Αγίου Ιωάννη στα Τάλαντα.

Το news-nea.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων - απόψεων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω εμαιλ έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια που θα υποπέσουν στην αντίληψή μας, με αναφορές σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, εμαιλ, υβριστικά ή συκοφαντικά, αλλά και αυτά που παραπέμπουν σε διαφήμιση θα αφαιρούνται.

Facebook Σχόλια

Σχετικά Άρθρα

Back to top button