ΔΙΑΦΟΡΑ

“Έφυγε” Για Την Γειτονιά Των Αγγέλων Η 19χρονη Ιορδάνα Γαϊτανίδου

“Έφυγε” Για Την Γειτονιά Των Αγγέλων Η 19χρονη Ιορδάνα Γαϊτανίδου

Ένα ακόμη νέο παιδί θρηνεί από τον καρκίνο η περιοχή μας.

Πρόκειται για τη 19χρονη Ιορδάνα Γαϊτανίδου από το Αγγελοχώρι Νάουσας, που τη δεύτερη μέρα του Πάσχα έφυγε για το τελευταίο ταξίδι μετά από την άνιση μάχη που έδινε τον τελευταίο χρόνο.

Η κηδεία της θα γίνει σε στενό οικογενειακό κύκλο στην εκκλησία του χωριού.

Πηγή; pena.press

Θάνατος στο Πήλιο. Νεκρός στον ύπνο του ένας 52χρονος άντρας

Άλλος ένας θάνατος, συγκλονίζει την τοπική κοινωνία, καθώς εντοπίστηκε νεκρός στο σπίτι του, από συγγενικά πρόσωπα, ένας 52χρονος άνδρας.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, στις 02.00 σήμερα μετά τα μεσάνυχτα, εντοπίσθηκε νεκρός από συγγενικά του πρόσωπα και γείτονες, στο σπίτι του στα Άνω Λεχώνια, ενώ κοιμόταν.

Ενημερώθηκε το ΕΚΑΒ, ασθενοφόρο πήγε στο σημείο, αλλά ο άτυχος άνδρας ήταν ήδη νεκρός.

Πιθανή αιτία θανάτου-σύμφωνα με το magnesianews-είναι η καρδιακή ανακοπή, ενώ, σύμφωνα με τους οικείους του ο άτυχος άντρας, δεν αντιμετώπιζε προβλήματα υγείας.

Παραγγέλθηκε νεκροψία – νεκροτομή, για να διαπιστωθούν τα αίτια θανάτου του, ενώ προανάκριση διενεργεί το Α.Τ Νοτίου Πηλίου.

nassosblog.gr

Το news-nea.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων - απόψεων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω εμαιλ έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια που θα υποπέσουν στην αντίληψή μας, με αναφορές σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, εμαιλ, υβριστικά ή συκοφαντικά, αλλά και αυτά που παραπέμπουν σε διαφήμιση θα αφαιρούνται.

Facebook Σχόλια

Σχετικά Άρθρα

Back to top button