ΔΙΑΦΟΡΑ

«Έφυγε» για το μεγάλο ταξίδι ο Κώστας Τζέλλος

“Έφυγε” από τη ζωή το Σάββατο 18 Ιουνίου, σε ηλικία 70 ετών ο Κώστας Τζέλλος. Ένας πραγματικά δραστήριος άνθρωπος, αγωνιστής της ζωής και εξαιρετικός οικογενειάρχης.

Ο κυρ-Κώστας με καταγωγή από την Αιανή, εργάστηκε στα ΚΤΕΛ Κοζάνης από τη δεκαετία του 70, όπου και συνταξιοδοτήθηκε, ενώ διετέλεσε και πρόεδρος του συλλόγου Κοζανιτών Χαλκιδικής, «Άγιος Νικάνωρ». Αυτό που δε θα ξεχάσω ποτέ μα ποτέ από τον Κώστα, ήταν η φιλοτιμία του, και η φιλοξενία του, τις στιγμές που βρεθήκαμε στις εκδηλώσεις του συλλόγου.

Άριστος οικοδεσπότης, με χαμόγελο, διακριτικότητα και μεγαλοσύνη. «Θανάση, όση δουλειά και να έχεις ένα ποτήρι θα πιεις μαζί μας…», μου λέγε με “αυστηρό” ύφος. Άντε να πεις όχι σε έναν άνθρωπο που φαινόταν από το βλέμμα του πως σου το λέει μέσα από την καρδιά του… Κώστα τόσα χρόνια μέσα από τα ΚΤΕΛ, ξέρεις από ταξίδια. Δε σε φοβάμαι…Καλό ταξίδι στη γειτονιά των αγγέλων εκεί που σίγουρα μια θέση σου ανήκει και σε περιμένει… Θανάσης Τέγος.

Φτωχότερο το ελληνικό ποδόσφαιρο – Πέθανε ο παλαίμαχος Θαλής Τσιριμώκος -Ο πρώτος που είχε τιμηθεί με fair play

Τo ελληνικό ποδόσφαιρο θρηνεί. Ο Θαλής Τσιριμώκος, ο πρώτος παίκτης στον οποίο δόθηκε βραβείο Fair Play, πέθανε σε ηλικία …68 ετών, από ανακοπή καρδιάς. Η είδηση του θανάτου του παλαίμαχου ποδοσφαιριστή βύθισε στη θλίψη τους οικείους, τους φίλους του και τους φιλάθλους. Ο Θαλής Τσιριμώκος ξεκίνησε το ποδόσφαιρο στο Παγκράτι στον τοπικό ΑΟ, πέρασε από τον Παναθηναϊκό κι ακολούθησαν Καλλιθέα, ΠΑΣ Γιάννινα, Αρης, ΟΦΗ κι Απόλλων Αθηνών.

Τη σεζόν 1983-1984, σε ένα ματς ΟΦΗ-Ολυμπιακός, ο «φάντομ» Σαργκάνης έβγαλε με απίστευτη επέμβαση την κεφαλιά του Βλαστού κι ο Τσιριμώκος, που ήταν μπροστά στη φάση, αγκάλιασε τον «ερυθρόλευκο» γκολκίπερ και γι’ αυτή του την κίνηση πήρε το βραβείο του ευ αγωνίζεσθαι.

Τη σεζόν 1979-1980, αγωνίστηκε με τη φανέλα του ΠΑΣ Γιάννινα ήταν ο δεύτερος σκόρερ πίσω από τον Μπάγεβιτς, ενώ τρίτος σκόρερ στην Α’ Εθνική ήταν τη σεζόν 1982-1983 με τη φανέλα του ΟΦΗ.

Η προπονητική του καριέρα ξεκίνησε το 1997 στην Αγία Ελεούσα κι ακολούθως σε Αιολικό και Αγερσανί. Στη συνέχεια πήγε στην Κ19 του Εθνικού και το 2011 κάθισε στον πάγκο της πρώτης ομάδας. Το 2012 επέστρεψε στην Αγία Ελεούσα και μετά πήγε στην Άνοιξη. Ακολούθησε ο Ολυμπιακός Αγίου Στεφάνου και τελευταία ήταν ανιχνευτής ταλέντων στον Ολυμπιακό Βόλου. Επίσης διετέλεσε και διευθυντής σε ΠΑΣ Γιάννινα, Εθνικό και Άνοιξη.

πηγη reportaznet.gr

Το news-nea.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων - απόψεων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω εμαιλ έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια που θα υποπέσουν στην αντίληψή μας, με αναφορές σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, εμαιλ, υβριστικά ή συκοφαντικά, αλλά και αυτά που παραπέμπουν σε διαφήμιση θα αφαιρούνται.

Facebook Σχόλια

Σχετικά Άρθρα

Back to top button