ΔΙΑΦΟΡΑ

Έκτακτη αδιανόητη είδηση συγκλονίζει την Χώρα

Θύμα άγριας επίθεσης από συμμαθητές του έπεσε ένας 13χρονος έξω από το Γυμνάσιο όπου φοιτά σε περιοχή του Ηρακλείου Κρήτης.

Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, μαθητές της Γ’ Γυμνασίου χτύπησαν και εξύβρισαν τον 13χρονο μαθητή επειδή ψήφισε κατά της κατάληψης.

Αδιανόητο περιστατικό στο Ηράκλειο: Ξυλοκόπησαν συμμαθητή τους επειδή ψήφισε κατά της κατάληψης.

Θύμα ξυλοδαρμού έπεσε μαθητής Γυμνασίου στο Ηράκλειο της Κρήτης, το πρωί της Τετάρτης (11/10), επειδή καταψήφισε πρόταση για κατάληψη.

Σύμφωνα με πληροφορίες, το περιστατικό συνέβη στο Γυμνάσιο Αγίας Βαρβάρας Ηρακλείου, όπου δύο άλλοι μαθητές, της Β΄ και της Γ΄ Γυμνασίου, επιτέθηκαν, έβρισαν και χτύπησαν τον μαθητή επειδή εκείνος ψήφισε κατά της κατάληψης στο σχολείο.

Η επίθεση έγινε την ώρα της ψηφοφορίας με θέμα την κατάληψη στο συγκεκριμένο σχολείο. Το θύμα μεταφέρθηκε στο Κέντρο Υγείας της περιοχής και στη συνέχεια ενημερώθηκαν οι Αρχές. Οι αστυνομικοί σχημάτισαν δικογραφία σε βάρος των δύο μαθητών της Γ’ Γυμνασίου για απλή σωματική βλάβη και εξύβριση.

Σημειώνεται ότι το 13χρονο θύμα και οι γονείς του είπαν στους αστυνομικούς ότι δεν επιθυμούν την ποινική δίωξη των δραστών. Την υπόθεση ανέλαβε το Αστυνομικό Τμήμα Ηρακλείου.

Μετά την επίθεση, ο ανήλικος μεταφέρθηκε στο Κέντρο Υγείας Αγίας Βαρβάρας για προληπτικούς λόγους. Ο ίδιος, όμως, και οι γονείς του δήλωσαν ότι δεν επιθυμούν την ποινική δίωξη των δραστών του ξυλοδαρμού.

Πηγη athensmagazine.gr

Το news-nea.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων - απόψεων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω εμαιλ έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια που θα υποπέσουν στην αντίληψή μας, με αναφορές σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, εμαιλ, υβριστικά ή συκοφαντικά, αλλά και αυτά που παραπέμπουν σε διαφήμιση θα αφαιρούνται.

Facebook Σχόλια

Σχετικά Άρθρα

Back to top button