ΔΙΔΑΧΕΣ

Στα Xέρια Του Θεού!

Θεός: «..Προσευχήσου στον Κύριο ολόθερμα. “Το μέλλον μου”, πες Του, το “αφήνω με εμπιστοσύνη στα χέρια Σου. “Οπως ξέρεις και οπως θέλεις, Κύριε, κατεύθυνε τη ζωή μου, μ΄ ολα τα απρόοπτα και μ΄ ολες τις δυσκολίες της.

`Από δω κι εμπρός δεν θα μεριμνω και δεν θ΄ ανησυχω πιά για τον εαυτό μου. Μια φροντίδα μόνο θα εχω, να κάνω πάντα ο,τι ειναι ευάρεστο σ΄ `Εσένα”.

`Ετσι να Του μιλήσεις, αλλά και εμπρακτα να Του αποδείξεις οτι εχεις ολοκληρωτικά αφεθει στα χέρια Του, οτι δεν ανησυχεις για τίποτα, οτι αποδέχεσαι ηρεμα και αγόγγυστα οποιαδήποτε κατάσταση, ευχάριστη η δυσάρεστη, με την πεποίθηση οτι εχει παραχωρηθει από τη θειά πρόνοια. Μοναδική σου μέριμνα ας ειναί η ακριβής τήρηση των εντολων του Θεού σε κάθε περίσταση…»

Οσίου Θεοφάνους του Εγκλείστου – Γράμματα σε μια ψυχή.

Καλή Δύναμη σε όλους !

« Μεθ΄ ημών Ο Θεός ! »

Το news-nea.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων - απόψεων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω εμαιλ έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια που θα υποπέσουν στην αντίληψή μας, με αναφορές σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, εμαιλ, υβριστικά ή συκοφαντικά, αλλά και αυτά που παραπέμπουν σε διαφήμιση θα αφαιρούνται.

Facebook Σχόλια

Σχετικά Άρθρα

Back to top button