ΔΙΑΦΟΡΑ

Τραγικός επίλογος για τη φοιτήτρια που είχε εξαφανιστεί: Βρέθηκε νεκρή από περαστικό

Η αστυνομία της Γερμανίας ανακοίνωσε το Σάββατο ότι βρήκε το πτώμα μιας 24χρονης Μεξικανής που εξαφανίστηκε στο Βερολίνο στα τέλη Ιουλίου και η υπόθεση της οποίας έχει προκαλέσει μεγάλη προσοχή στο Μεξικό.

Νεκρή βρέθηκε η Μεξικανή φοιτήτρια που αγνοούταν από τον Ιούλιο.

Οι αρχές ανέφεραν ότι το πτώμα της Μαρία Φερνάντα Σάντσεζ, για την οποία η Ιντερπόλ είχε εκδώσει κίτρινη ειδοποίηση αναζήτησης, βρέθηκε να επιπλέει σε ένα κανάλι από ένα άτομο που περπατούσε κατά μήκος μιας γέφυρας στη συνοικία Adlershof του Βερολίνου.

Τραγικός επίλογος για τη Μεξικανή φοιτήτρια που είχε εξαφανιστεί στο Βερολίνο

“Δεν μπορεί να θεωρηθεί ότι ευθύνεται κάποιος τρίτος”, ανέφερε η αστυνομία σε ανακοίνωσή της, αλλά πρόσθεσε ότι “η αστυνομική έρευνα συνεχίζεται”.

Το μεξικανικό υπουργείο Εξωτερικών γνωστοποίησε στην πλατφόρμα κοινωνικής δικτύωσης X, πρώην Twitter, ότι οι γερμανικές αρχές ανέφεραν την ανακάλυψη μιας νεκρής γυναίκας που ταιριάζει στην περιγραφή της Σάντσεζ.

Νωρίτερα μέσα στην εβδομάδα, ο πρόεδρος Αντρές Μανουέλ Λόπες Ομπραδόρ δήλωσε ότι θα ζητήσει από τον πρόεδρο της Γερμανίας να ενισχύσει τις έρευνες για τον εντοπισμό της Σάντσεζ, η οποία, σύμφωνα με τα τοπικά μέσα ενημέρωσης, ήταν μεταπτυχιακή φοιτήτρια στη Γερμανία.

Λίγες ημέρες μετά την εξαφάνιση της κοπέλας, η αστυνομία του Βερολίνου ανέφερε σε ανακοίνωσή της ότι υπήρχαν “ενδείξεις” ότι η γυναίκα βρισκόταν “σε εξαιρετική ψυχολογική κατάσταση”.

Ποια ήταν η 24χρονη κοπέλα

 

Η María Fernanda Sánchez Castañeda μια 24χρονη κοπέλα, απόφοιτος του Tecnológico de Monterrey Μετακόμισε στη Γερμανία για να συνεχίσει τις σπουδές της και να ολοκληρώσει το μεταπτυχιακό της.

Σύμφωνα με το προφίλ της στο Instagram, η @maffsanchez ήταν παθιασμένη με τις δραστηριότητες αναψυχής. Τα ταλέντα της περιλαμβάνουν την ιδιότητα του εκπαιδευτή γιόγκα, του φωτογράφου ζώων και του σχεδιαστή. Αλλά το μεγαλύτερο πάθος της είναι το τραγούδι. Στο προφίλ της, έχει μοιραστεί μια σειρά από τραγούδια και διασκευές, όπου αποκαλύπτει το μεγάλο της ταλέντο και την ιδιαίτερη φωνή της.

Η María Fernanda μεγάλη θαυμάστρια του Óscar Alfonso Castro Valenzuela, γνωστότερου ως “Caloncho”. Η μουσική επιρροή του καλλιτέχνη ακούγεται στο ύφος της μουσικής της, κατά την ερμηνεία τραγουδιών με παρόμοιο τόνο.

Η νεαρή γυναίκα τραγουδούσε επίσης για το συγκρότημα maffanatics, αναδυόμενο σχήμα που παίζει ποπ ροκ τραγούδια, με πινελιές τζαζ. Το 2020, το συγκρότημα κυκλοφόρησε το πρώτο του single: Anything else.

πηγη tilestwra.com

Το news-nea.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων - απόψεων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω εμαιλ έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια που θα υποπέσουν στην αντίληψή μας, με αναφορές σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, εμαιλ, υβριστικά ή συκοφαντικά, αλλά και αυτά που παραπέμπουν σε διαφήμιση θα αφαιρούνται.

Facebook Σχόλια

Σχετικά Άρθρα

Back to top button