ΔΙΑΦΟΡΑ

Δύσκολες ώρες για τον ηθοποιό Χάρη Εμμανουήλ Αγγουράκη – Νεκρός ο…

Δύσκολες είναι οι τελευταίες ώρες για την παρουσιάστρια της ΕΡΤ Αθηνά Καμπάκογλου και τον γνωστό ηθοποιό Χάρη Εμμανουήλ Αγγουράκη καθώς από τη ζωή έφυγε ένα πολύ αγαπημένο τους πρόσωπο. Ο λόγος για τον αδερφό του ηθοποιού και διεκεκριμένο Παραολυμπιονίκη Χρήστο Αγγουράκη.

Ο σπουδαίος αθλητής άφησε σήμερα την τελευταία του πνοή στην Κόρινθο όπου διεέμενα τα τελευταία χρόνια, σε ηλικία 70 ετών.

Λίγα λόγια για τον Χρήστο Αγγουράκη

Ο Χρήστος Αγγουράκης είχε κατακτήσει ένα αργυρό Παραολυμπιακό μετάλλιο το 1992 και τρία χάλκινα το 1988, το 1992 και το 2004. Παράλληλα, το 1994 είχε αναδειχθεί παγκόσμιος πρωταθλητής στο ακόντιο, το 2003 ήταν πρωταθλητής Ευρώπης στο δίσκο, ενώ είχε καταρρίψει το παγκόσμιο ρεκόρ ακοντισμού.Μάλιστα, ήταν ο παλαιότερος εν ενεργεία Έλληνας αθλητής με κινητικά προβλήματα.

Ο Χρήστος Αγγουράκης γεννήθηκε στις 24 Αυγούστου 1952 στο Ηράκλειο της Κρήτης. Έπειτα από ατύχημα που του δημιούργησε το πρόβλημα αναπηρίας, πήγε σε κέντρο αποκατάστασης στην Ουγγαρία. Εκεί αποφάσισε να ξεκινήσει τον αθλητισμό μετά από παρακίνηση του προπονητή του.

ΠΗΓΗ

Το news-nea.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων - απόψεων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω εμαιλ έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια που θα υποπέσουν στην αντίληψή μας, με αναφορές σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, εμαιλ, υβριστικά ή συκοφαντικά, αλλά και αυτά που παραπέμπουν σε διαφήμιση θα αφαιρούνται.

Facebook Σχόλια

Σχετικά Άρθρα

Back to top button