ΔΙΑΦΟΡΑ

Νεκρή λίγες ώρες πριν από τον αρραβώνα της: Όλοι κλαίνε για την 22χρονη Πένυ Μουλιανάκη, το μήνυμα 1 χρόνο μετά

Μετά από έναν χρόνο από τον τραγικό θάνατο της 22χρονης Πένυς Μουλιανάκη σε αυτοκινητιστικό δυστύχημα λίγο πριν αρραβωνιαστεί τον σύντροφό της στο Ηράκλειο της Κρήτης, ο τοπικός πληθυσμός παραμένει μέχρι και σήμερα συγκλονισμένος από το συμβάν.

Ο «Σύλλογος SOS Τροχαία Εγκλήματα» εύχεται να γίνουν αναμνήσεις τα τροχαία και όχι οι άνθρωποι και τονίζει.

«Η Πένυ μας ήταν ένα φως που φώτιζε κάθε γωνιά της ζωής μας. Ήταν ένα παιδί με τσαγανό, θάρρος και πείσμα. Η απώλειά της άφησε ένα μεγάλο κενό στις καρδιές μας, αλλά η αγάπη και οι αναμνήσεις που μοιραζόμαστε την κρατάνε μαζί μας, ζωντανή. Με κάθε λέξη και σκέψη που αφιερώνουμε σε εκείνη, φέρνουμε τη μνήμη της ζωντανή και δίνουμε στους άλλους τη δύναμη να προχωρήσουν.

Όπως το ίδιο και εκείνοι σε εμάς. Όπως έκανε και η ίδια σε όλους μας. Υπάρχουν στιγμές που ένα απόλυτο κενό φωλιάζει στις ψυχές μας, αλλά υπάρχουν και κάποιες άλλες που οι κραυγές της καρδιάς αντηχούν μέχρι τα ουράνια και κάπου εκεί, ακροβατώντας ανάμεσα σε Γη και Ουρανό έρχεται η πρώτη επέτειος.

 

 

Παρ’ όλα αυτά ακόμα ένας άνθρωπος χάνεται την άσφαλτο. Και όχι δεν είναι η τυχαία στιγμή και η κακιά η ώρα. Αυτό δεν ανακουφίζει καμιά ψυχή που μένει πίσω. Δεν βοήθησε κανέναν να κοιμηθεί ήρεμος και χωρίς θυμό ή θλίψη. Είναι κάτι που πρέπει να μας κρατάει όλους με ανοιχτά μάτια. Ας είναι από τα τελευταία θύματα. Για να μην υπάρξουν άλλοι άνθρωποι που περιμένουν να γυρίσουν πίσω οι αγαπημένοι τους και δεν γυρνάνε ποτέ!Ας γίνουνε αναμνήσεις τα τροχαία και όχι άλλοι άνθρωποι».

Πως έγινε το τραγικό δυστύχημα της 22χρονης:

Η νεαρή 22χρονη επέστρεφε στο σπίτι της στις Άνω Αρχάνες, επιβαίνοντας σε αυτοκίνητο που οδηγούσε μια φίλη της.

Αιφνιδιαστικά, στον 13ο χιλιόμετρο του δρόμου, το όχημα αντιμετώπισε ένα κράσπεδο, αναποδογύρισε και συγκρούστηκε με ένα δέντρο, με αποτέλεσμα η νεαρή αθλήτρια να τραυματιστεί θανάσιμα στο κεφάλι.

Η Τροχαία ερευνά τα αίτια του ατυχήματος, ενώ αποδείχθηκε μοιραίο το γεγονός ότι, σύμφωνα με πληροφορίες, η Πένυ δεν είχε τη ζώνη ασφαλείας δεμένη.

«Το παιδί μου γελούσε συνέχεια, ήτανε μέσα στη ζωντάνια και ‘έφυγε’ άδικα. Δεν έπρεπε να ‘φύγει’… δεν ήτανε σημείο αυτό για ‘φύγει’ κάποιος», δήλωσε τότε στο Mega η μητέρα της 22χρονης από την Κρήτη. «Το έχασα άδικα το παιδί μου. Εγώ αύριο θα το πάω νύφη στην εκκλησία. Όσοι το ξέρουν το παιδί μου θέλω να το θυμούνται, τίποτα άλλο. Μου είπαν ότι έφυγε ένας άγγελος. Έτσι μου είπαν στο νοσοκομείο».

To διαβάσαμε εδώ alldaynews.gr

Το news-nea.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων - απόψεων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω εμαιλ έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια που θα υποπέσουν στην αντίληψή μας, με αναφορές σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, εμαιλ, υβριστικά ή συκοφαντικά, αλλά και αυτά που παραπέμπουν σε διαφήμιση θα αφαιρούνται.

Facebook Σχόλια

Σχετικά Άρθρα

Back to top button