ΔΙΑΦΟΡΑ

Θρίλερ Για Την Αγγελική Nικoλoύλη: Bpέθηκε Nεκpός ο Δημήτpης Μάpκου! Φωτo

Θρίλερ Για Την Αγγελική Nικoλoύλη: Bpέθηκε Nεκpός ο Δημήτpης Μάpκου! Φωτo

Δύσκολες ώρες- Θρίλερ για την Νικολούλη.

Θλίψη σκόρπισε στην οικογένεια του άτυχου άνδρα η είδηση ότι βρέθηκε νεκρός 400 μέτρα μακριά από το σπίτι του. Τον συγκεκριμένο άνδρα, αναζητούσε και η Αγγελική Νικολούλη μέσα από την ιστοσελίδα της….

Δύσκολες ώρες- Θρίλερ για την Νικολούλη.

Τον άτυχο άνδρα, αναζητούσε και η Αγγελική Νικολούλη μέσα από την ιστοσελίδα της.

Θλίψη σκόρπισε στην οικογένεια του άτυχου άνδρα η είδηση ότι βρέθηκε νεκρός 400 μέτρα μακριά από το σπίτι του.

Τραγική ειρωνεία είναι ότι ο γιος του ο οποίος είναι πυροσβέστης στο επάγγελμα είχε «χτενίσει» πολλές φορές την συγκεκριμένη περιοχή για τον εντοπισμό του πατέρα του, αλλά χωρίς αποτέλεσμα.

Πιο συγκεκριμένα ο άνδρας είχε εξαφανιστεί από τις 28 Ιουλίου

και χθες το μεσημέρι βρέθηκαν τα οστά του κάτω από ένα δέντρο ενός χωραφιού.

Το μακάβριο εύρημα αντιλήφθηκε ο ιδιοκτήτης του χωραφιού όταν, σύμφωνα με πληροφορίες, πήγε να περιποιηθεί τα ελαιόδεντρά του στην περιοχή όταν ξαφνικά εντόπισε μέλη ανθρώπινου σκελετού.

Βρέθηκε νεκρός κοντά στο σπίτι του

Αμέσως στο σημείο, έφτασε και ο γιος του άτυχου Δημήτρη Μάρκου,

ο οποίος αναγνώρισε τον πατέρα του από τα ρούχα και το ύψος του.

Σύμφωνα με πληροφορίες ο άτυχος 74χρονος Δημήτρης Μάρκου, από την Κοκκινομηλιά της Βόρειας Εύβοιας λίγο πριν εξαφανιστεί είχε καλέσει τον γιο του στο τηλέφωνο.

Ο γιος του δεν κατάφερε να απαντήσει αμέσως στην κλήση του πατέρα του κι όταν τον κάλεσε, το κινητό του ηλικιωμένου ήταν απενεργοποιημένο. Είχαν γίνει ενέργειες για τον εντοπισμό του στίγματος αλλά χωρίς αποτέλεσμα.

Την έρευνα για την ταυτοποίηση των οστών αλλά και για το πώς ακριβώς βρέθηκαν εκεί, ανέλαβε το ΑΤ Ιστιαίας.

Για το Δημήτρη Μάρκου είχε εκδοθεί Silver Alert όταν εξαφανίσθηκε και είχαν γίνει έρευνες από Πυροσβεστική, Αστυνομία και κατοίκους της περιοχής αλλά χωρίς αποτέλεσμα…

athensmagazine.gr

Το news-nea.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων - απόψεων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω εμαιλ έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια που θα υποπέσουν στην αντίληψή μας, με αναφορές σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, εμαιλ, υβριστικά ή συκοφαντικά, αλλά και αυτά που παραπέμπουν σε διαφήμιση θα αφαιρούνται.

Facebook Σχόλια

Σχετικά Άρθρα

Back to top button