ΔΙΑΦΟΡΑ

Θρήvος Στο Καλλιτεχνικό Xώρο: Νεκρή η Σύζυγoς Πασίγvωστου Ηθoποιού! Φώτo

Θρήvος Στο Καλλιτεχνικό Xώρο: Νεκρή η Σύζυγoς Πασίγvωστου Ηθoποιού! Φώτo

Η θλιβερή είδηση ανακοινώθηκε πριν λίγο.

Σοκ επικρατεί στον καλλιτεχνικό κόσμο, καθώς σε ηλικία 57 ετών, έφυγε από τη ζωή η σύζυγος του γνωστού ηθοποιού, έχοντας ηττηθεί από τον καρκίνο με τον οποίο έδινε μάχη τα τελευταία χρόνια. Επέλεξαν να κρατήσουν τη μάχη της…

Η θλιβερή είδηση ανακοινώθηκε πριν λίγο.

Το πρωί της 12ης Ιουλίου 2020, πέθανε, η αγαπημένη σύζυγος και μητέρα!

Επέλεξαν να κρατήσουν τη μάχη της ιδιωτική, αφού ακολουθούσε ιατρική θεραπεία για αρκετό διάστημα.

Σοκ επικρατεί στον καλλιτεχνικό κόσμο καθώς σε ηλικία 57 ετών έφυγε από τη ζωή η ηθοποιός και σύζυγος του γνωστού ηθοποιού, έχοντας ηττηθεί από τον καρκίνο με τον οποίο έδινε μάχη τα τελευταία δύο χρόνια.

Όπως αναφέρεται στη σχετική δήλωση, η άτυχη 57χρονη είχε επιλέξει να κρατήσει κρυφή

από το ευρύ κοινό τη σκληρή μάχη που έδινε με την ασθένεια και υποβαλλόταν το τελευταίο διάστημα σε θεραπεία, με την υποστήριξη των συγγενών της και των στενών της φίλων.

Πέ8ανε η ηθοποιός και σύζυγος του Τζον Τραβόλτα, Κέλι Πρέστον,

που έδινε σκληρή μάχη με τον καρκίνο τα τελευταία δύο χρόνια.

«Το πρωί της 12ης Ιουλίου 2020, Η Kelly Preston, αγαπημένη σύζυγος και μητέρα, πέθανε έπειτα από μάχη με τον καρκίνο του στήθους για δύο χρόνια» δήλωσε εκπρόσωπος της οικογένειας στο PEOPLE

«Ήταν μια πανέξυπνη, όμορφη και τρυφερή ψυχή που νοιαζόταν βαθιά για τους γύρω της

και που χάριζε ζωή σε οτιδήποτε άγγιζε. Η οικογένεια ζητάει την κατανόηση του κοινού και τον σεβασμό του για την ιδιωτικότητά τους αυτή τη δύσκολη στιγμή», συμπληρώνει με ανακοίνωση του Τζον Τραβόλτα.

Η Πρέστον απέκτησε με τον σύζυγό της και διάσημο ηθοποιό, Τζον Τραβόλτα, τρία παιδιά, ένα από τα οποία πέθανε το 2009 σε ηλικία 16 ετών.

Η κόρη της Ella σήμερα είναι 20 ετών και ο γιος της Benjamin, 9 ετών…viralnewsgr.eu

Το news-nea.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων - απόψεων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω εμαιλ έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια που θα υποπέσουν στην αντίληψή μας, με αναφορές σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, εμαιλ, υβριστικά ή συκοφαντικά, αλλά και αυτά που παραπέμπουν σε διαφήμιση θα αφαιρούνται.

Facebook Σχόλια

Σχετικά Άρθρα

Back to top button