ΔΙΑΤΡΟΦΗ

«Ας ξυπνήσουμε και ας ψαχτούμε επιτέλους»! Δείτε τι συμβαίνει με το γάλα που αγοράζουμε από τα σούπερ μάρκετ

Όπως σε σχεδόν κάθε οικογένεια, καταναλώνουμε και μεις φρέσκο γάλα. Μετά λοιπόν την κατανάλωση μιας τέτοιας συσκευασίας, ο γιος μου παίζοντας αφαίρεσε την ετικέτα που είχε τα στοιχεία του γάλακτος. Πρόκειται λοιπόν για μια γνωστή μάρκα (ΔΕΛΤΑ), με πολλές πωλήσεις.

Τα αναγραφόμενα στοιχεία έδιναν την γρήγορη εντύπωση ότι πρόκειται για Ελληνικό προϊόν. Έτσι όπως βλέπετε στη φωτογραφία, δεν αναφέρει ότι είναι Ελληνικό προϊόν, υπάρχει η έδρα της εταιρίας στην Ελλάδα, υπάρχει το bar-code με αρχικό αριθμό 520, αλλά πάνω στη συσκευασία αναφέρει ότι το περιεχόμενο είναι 100% γάλα Ουγγαρίας. Βέβαια η εταιρία και η νομοθεσία θα βρουν να αντιπροτείνουν τα γνωστά επιχειρήματα περί νομιμότητας κλπ, κλπ.

Με την παρούσα ενημέρωση θα ήθελα να καταξείξω ότι τα Ελληνικά προϊόντα που υποστηρίζουμε, ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΤΟΣΟ ΕΛΛΗΝΙΚΑ. Δεν επιθυμώ να θίξω κανέναν, αλλά να επισημάνω την κατάσταση αυτή σε μας τους καταναλωτές, για να γνωρίζουμε τι παίρνουμε, τι προέλευση έχει και που πάει μερίδιο από τα ελάχιστα χρήματα που διαθέτουμε πλέον για ψώνια. Ας ξυπνήσουμε και ας ψαχτούμε λίγο….

diaforetiko.gr : jhjhkj «Ας ξυπνήσουμε και ας ψαχτούμε επιτέλους»! Δείτε τι συμβαίνει με το γάλα που αγοράζουμε από τα σούπερ μάρκετ

Πηγή

 

Το news-nea.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων - απόψεων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω εμαιλ έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια που θα υποπέσουν στην αντίληψή μας, με αναφορές σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, εμαιλ, υβριστικά ή συκοφαντικά, αλλά και αυτά που παραπέμπουν σε διαφήμιση θα αφαιρούνται.

Facebook Σχόλια

Σχετικά Άρθρα

Back to top button