ΔΙΑΦΟΡΑ

Σοκ Τραγωδία έφυγε από τη ζωή λίγο μετά τη γέννηση του παιδιού της

Συγκλονίζει η ιστορία ενός πατέρα πέντε παιδιών από την Κύπρο, ο οποίος τα μεγαλώνει μόνος του. Η σύζυγός του «έφυγε» στη ζωή, λίγο μετά τη γέννηση του πέμπτου παιδιού τους.

Η Τζένη «έσβησε» το 2017, λίγες ημέρες αφού έφερε πρόωρα στη ζωή το πέμπτο παιδί της. Η άτυχη μητέρα βρισκόταν λίγο μετά τον όγδοο μήνα, όταν παρουσιάστηκε επιπλοκή στην κύηση. Το νεογέννητο ήρθε στη ζωή και μπήκε στη ΜΕΘ νεογνών και η μητέρα πήρε εξιτήριο λίγες ημέρες αργότερα.

Όμως εννέα ημέρες μετά άρχισαν κάποιοι δυνατοί πόνοι στην κοιλιά και δύο ημέρες αργότερα κατέληξε.

Το νεογέννητο κοριτσάκι, λίγους μήνες αργότερα, διαγνώστηκε με ιστιοκυττάρωση.

«Δεν ήταν καλά. Επί τρεις ημέρες παραπονιόταν ότι είχε πόνους στην κοιλιά. Ήταν η πρώτη φορά που έκανε καισαρική… Την τελευταία μέρα ήθελα να μείνω στο πλευρό της, όμως εκείνη μου είπε να επιστρέψω στις κόρες μας. Μετά από λίγο με πήρε τηλέφωνο, πήγα στο νοσοκομείο και λιποθύμησε μπροστά μου… Το πιο δύσκολο ήταν να ανακοινώσω στα παιδιά μας ότι πέθανε», δήλωσε ο σύζυγός της στην εκπομπή Αλήθειες με τη Ζήνα.

«Σε αγαπώ πολύ, θέλω να το ξέρεις. Εάν πάθω κάτι τα μωρά και τα μάτια σου», ήταν το τελευταίο μήνυμα της Τζένης, λίγες ώρες πριν αφήσει την τελευταία της πνοή στο νοσοκομείο.

Το διαβάσαμε εδώ tilestwra.com

Το news-nea.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων - απόψεων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω εμαιλ έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια που θα υποπέσουν στην αντίληψή μας, με αναφορές σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, εμαιλ, υβριστικά ή συκοφαντικά, αλλά και αυτά που παραπέμπουν σε διαφήμιση θα αφαιρούνται.

Facebook Σχόλια

Σχετικά Άρθρα

Back to top button