ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ηρωική σκυλίτσα καλεί την άμεσο δράση και σώζει τη ζωή της τυφλής αφεντικίνας της!

Τελικά όχι απλά είναι ο πιο πιστός φίλος του ανθρώπου αλλά και κάτι παραπάνω. Ένας σκύλος στην Φιλαδέλφεια των ΗΠΑ έσωσε κυριολεκτικά την ζωή της τυφλής αφεντικίνας του όταν κάλεσε την Πυροσβεστική.

Η Γιολάντα, όπως ονομάζεται το σκυλάκι ράτσας γκόλντεν Ριτρίβερ κάλεσε την Πυροσβεστική από ένα ειδικό τηλέφωνο και ειδοποίησε τις αρχές.

Η πυροσβεστική κατάφερε να σώσει την 60χρονη ιδιοκτήτρια της Γιολάντας, η οποία και μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο προκειμένου να λάβει θεραπεία για εισπνοή καπνού.

Μετά την επιτυχία της η Γιολάντα ανταμείφθηκε με τροφή, τρόφιμα και παιχνίδια.

Όπως διαβάζουμε στη σελίδα του facebook της ομάδας Επέμβασης Τετράποδων «Red Paw Emergency Relief Team», το οποίο ασχολείται με κατοικίδια που έχουν υποστεί κακώσεις από φωτιά, δεν είναι η πρώτη φορά που Γιολάντα σώζει την κατάσταση.

«Πριν ένα χρόνο, η ιδιοκτήτης της έπεσε και έμεινε αναίσθητη στο πάτωμα και το γκόλντεν ριτρίβερ κάλεσε και πάλι την άμεση δράση».

diaforetiko.gr : 2B2E797900000578 0 image a 32 1438960833595 Ηρωική σκυλίτσα καλεί την άμεσο δράση και σώζει τη ζωή της τυφλής αφεντικίνας της!

diaforetiko.gr : 8521281 G Ηρωική σκυλίτσα καλεί την άμεσο δράση και σώζει τη ζωή της τυφλής αφεντικίνας της!

diaforetiko.gr : dog3 Ηρωική σκυλίτσα καλεί την άμεσο δράση και σώζει τη ζωή της τυφλής αφεντικίνας της!

Δείτε το βίντεο

Πηγή: www.diaforetiko.grTο διαβάσαμε εδώ

 

Το news-nea.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων - απόψεων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω εμαιλ έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια που θα υποπέσουν στην αντίληψή μας, με αναφορές σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, εμαιλ, υβριστικά ή συκοφαντικά, αλλά και αυτά που παραπέμπουν σε διαφήμιση θα αφαιρούνται.

Facebook Σχόλια

Σχετικά Άρθρα

Back to top button