ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Θρίλερ με την εξαφάνιση 31χρονου άντρα στα Γιάννενα – Τι λέει η γυναίκα του!

 

Η τοπική κοινωνία προσπαθεί να συνειδητοποιήσει τι ακριβώς έχει συμβεί μετά τη μυστηριώδη εξαφάνιση του 31χρονου Βασίλη Κοντογιάννη, ο οποίος αγνοείται από το πρωί της Τετάρτης από το σπίτι του στην περιοχή της Βρυσούλας στα Ιωάννινα.

Ένα παιδί χαμηλών τόνων, ιδιαίτερα αγαπητός στο χωριό του, προσπαθούσε κάνοντας μάλιστα δύο δουλειές να ανταποκρίνεται στις απαιτήσεις της καθημερινότητας. Εργαζόταν ως ελαιοχρωματιστής αλλά και σε ένα καφενείο για να μπορέσει να τα φέρει βόλτα και να παρέχει τα πάντα στη γυναίκα της ζωής του, τη Νάσια Καραγιάννη, η οποία εργαζόταν ως κομμώτρια πριν λίγο καιρό αλλά τελευταία δούλευε στο καφενείο της μητέρας της.

Με τη Νάσια γνωρίστηκαν πριν από 9,5 χρόνια ερωτεύθηκαν παθιασμένα και παντρεύτηκαν μόλις πριν τρία χρόνια. «Μεγαλώσαμε μαζί, τον ήξερα και το ξέρω όσο κανείς, δε μπορώ να φανταστώ κάποιον λόγο που έχει συμβεί όλο αυτό. Δε ξέρω πώς να βοηθήσω ακόμη και την αστυνομία. Να πω ότι θύμωσε μαζί μου με κάτι… Δεν ισχύει κάτι τέτοιο. Είναι πολύ δύσκολο. Αν έχει συμβεί κάτι το ξέρει μόνο ο ίδιος, μεταξύ μας δεν έχει συμβεί το παραμικρό. Ούτε με κάποιον από το ευρύ φιλικό, ούτε από το οικογενειακό του περιβάλλον. Είναι ένας άνθρωπος καλόπιστος, με πολλούς φίλους και ιδιαίτερα αγαπητός. Δε μπορώ να πιστέψω ότι συμβαίνει αυτό, φοβάμαι μήπως έχει γίνει κάτι κακό».

Η ίδια περιγράφει πώς έγιναν όλα: «Τετάρτη ξημερώματα την ώρα που επέστρεφα από τη δουλειά μου στο καφενείο, που διατηρεί η μητέρα μου, ήταν και η τελευταία φορά που συναντηθήκαμε στο σπίτι. Ήταν λοιπόν γύρω στις 2 τη νύχτα πριν κοιμηθούμε όπως πάντα είπαμε και κανονίσαμε τις δουλειές που θα κάναμε την επόμενη ημέρα και πέσαμε για ύπνο. Ήταν ξεκούραστος εκείνο το βράδυ, δε μου έδειξε τίποτα περίεργο.Το πρωί της Τετάρτης πέρασε από το σπίτι της μητέρας του την οποία και πηγαίνει σε τακτά χρονικά διαστήματα στο γιατρό για να την ενημερώσει ότι θα πηγαίναμε μαζί στα Γιάννενα στην πόλη και μετά θα πήγαινε τη μητέρα του στο γιατρό. Θα ακολουθούσαμε το πρόγραμμά μας κανονικά δηλαδή. Από εκείνη την ώρα και μετά έχει εξαφανιστεί. Δηλαδή τα ίχνη του χάθηκαν από τη στιγμή που έφυγε από το σπίτι της μητέρας του», θα πει η σύζυγός του Νάσια με τρεμάμενη φωνή κάνοντας έκκληση να βρεθεί ο άντρας της ζωής της το συντομότερο δυνατόν και να λάβει τέλος αυτός ο εφιάλτης που ζει τα τελευταία 24ωρα.

Η μητέρα του είναι σύμφωνα με πληροφορίες σε κακή ψυχολογική κατάσταση, καθώς αντιμετωπίζει επιπλέον και πρόβλημα με την υγεία της και βέβαια τώρα ανησυχεί για την εξαφάνιση του παιδιού της. Ο Βασίλης μέχρι και την ώρα της εξαφάνισής του ακολουθούσε κανονικά τον καθημερινό του προγραμματισμό με δουλειές και υποχρεώσεις και η μυστηριώδης εξαφάνισή του προκαλεί σε όλους τεράστια ερωτηματικά.

Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες, ο Βασίλης δε χρησιμοποίησε το αυτοκίνητό του ενώ το κινητό του είναι απενεργοποιημένο. Για την αστυνομία, σε κάθε περίπτωση το κλειδί για τη συνέχιση της έρευνας κρύβεται στο κινητό τηλέφωνο και για αυτό άλλωστε έχει ήδη ζητηθεί άρση του απορρήτου.

«Πρόκειται για κάτι που πραγματικά μας έκανε να πέσουμε από τα σύννεφα. Δεν είχε δείξει ο Βασίλης ότι αντιμετωπίζει κάποιο θέμα ή κάποιο πρόβλημα. Είναι ένα καταπληκτικό παιδί, ταιριαστός με τη γυναίκα του, δεν είχαν ποτέ κανένα πρόβλημα ούτε οικονομικό, ούτε άλλης φύσης, είναι πράγματι μυστήριο τι έχει συμβεί και όλοι μας ανησυχούμε», θα πει κάτοικος της περιοχής.

Σήμερα, οι γείτονες του Βασίλη, ερεύνησαν όλους τους χώρους περιμετρικά του σπιτιού του ενώ οι αστυνομικοί επικεντρώθηκαν σε επίπεδο έρευνας τόσο στο Γιαννιώτικο Σαλόνι όσο και στην παραλίμνιο περιοχή. Επιπλέον να σημειωθεί ότι ερευνήθηκε το πατρικό του σπίτι στην Αετοράχη Ιωαννίνων καθώς και άλλα σημεία στο χωριό. Πάντως από την έρευνα δεν εντοπίστηκε κανένα ίχνος του 31χρονου ενώ τώρα η αστυνομία κινείται προς όλες τις κατευθύνσεις καθώς μέχρι τώρα δεν έχει εντοπίσει κανένα στοιχείο που μπορεί να ρίξει φως στη μυστηριώδη εξαφάνιση του 31χρονου.

πηγη agioritikovima.gr

Το news-nea.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων - απόψεων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω εμαιλ έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια που θα υποπέσουν στην αντίληψή μας, με αναφορές σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, εμαιλ, υβριστικά ή συκοφαντικά, αλλά και αυτά που παραπέμπουν σε διαφήμιση θα αφαιρούνται.

Facebook Σχόλια

Σχετικά Άρθρα

Back to top button