ΔΙΑΦΟΡΑ

«Δάκρυσε» και ο Θεός στην κηδεία της 38χρονης που απανθρακώθηκε στο αυτοκίνητό της – Την αποχαιρέτησαν τα 3 παιδάκια της

Συγγενείς και φίλοι το απόγευμα της Πέμπτης (3/8) είπαν το «τελευταίο αντίο» στην 38χρονη Βέρα, που βρήκε φρικτό θάνατο όταν το όχημα της πήρε φωτιά στην Κατερίνη.

Bαρύ το πένθος στην οικογένεια καθώς η άτυχη γυναίκα αφήνει πίσω της τρία παιδιά.

Σημειώνεται ότι από τη νεκροψία-νεκροτομή που διενεργήθηκε από την ιατροδικαστή, Ελένη Ζαγγελίδου, στην Ιατροδικαστική Υπηρεσία Θεσσαλονίκης, η 38χρονη φαίνεται ότι εισέπνευσε λίγο καπνό, έχασε τις αισθήσεις της και αμέσως μετά το αυτοκίνητο «λαμπάδιασε» με αποτέλεσμα να απανθρακωθεί πλήρως και να βρει φρικτό θάνατο.

Υπενθυμίζεται ότι το τραγικό συμβάν σημειώθηκε το Σάββατο (29/7), λίγο μετά τις 19:00 όταν η 38χρονη, μητέρα τριών παιδιών, κινούνταν με το αμάξι της επί της οδού Φαρμάκη με κατεύθυνση προς το Νοσοκομείο της Κατερίνης.

Σύμφωνα με πληροφορίες, κάποια στιγμή προκλήθηκε ανάφλεξη στη μηχανή του αυτοκινήτου το οποίο άρχισε να βγάζει καπνούς εν κινήσει και μέσα σε ελάχιστα δευτερόλεπτα τυλίχθηκε στις φλόγες.

 

πηγη ipliroforia.gr

Το news-nea.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων - απόψεων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω εμαιλ έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια που θα υποπέσουν στην αντίληψή μας, με αναφορές σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, εμαιλ, υβριστικά ή συκοφαντικά, αλλά και αυτά που παραπέμπουν σε διαφήμιση θα αφαιρούνται.

Facebook Σχόλια

Σχετικά Άρθρα

Back to top button