ΔΙΑΦΟΡΑ

Προσοχή! ! ! Νέο κύμα χιονιά θα χτυπήσει την Ελλάδα απο Δευτέρα βράδυ! ! !

Ο κακός μας ο καιρός θα συνεχιστεί!

Από το βράδυ της Δευτέρας έως και το βράδυ της Τετάρτης νέο κύμα χιονιά θα πλήξει την Ελλάδα με πολικές θερμοκρασίες.Όπως αναφέρουν οι μετεωρολόγοι, αν και ο νέος χιονιάς θα χτυπήσει μικρότερο μέρος της χώρας, εν τούτοις το χιόνι που θα πέσει θα είναι πυκνότερο από εκείνο της Παραμονής της Πρωτοχρονιάς.

Συγκεκριμένα, το περισσότερο χιόνι θα δεχθούν οι Σποράδες, η Εύβοια, η ανατολική Στερεά Ελλάδα, κυρίως η Βοιωτία και τα βόρεια και ανατολικά της Αττικής, οι Κυκλάδες και η Κρήτη.

Η θερμοκρασία στη βόρεια Ελλάδα δεν θα ξεπεράσει τους 3 βαθμούς, ενώ πιο νότια θα φτάσει τους 8 με 9.

2036

Την κατάσταση θα κάνουν ακόμα δυσκολότερη οι ισχυροί βοριάδες, που θα έχουν ένταση 7 με 8 μποφόρ.

Το κύμα κακοκαιρίας θα διατηρηθεί μέχρι και την Τετάρτη το απόγευμα, αν και ειδικά στις Κυκλάδες και την Κρήτη τα φαινόμενα θα εξασθενίσουν μετά το βράδυ.

Συνολικά, οι θερμοκρασίες που θα επικρατήσουν θα είναι πολικές για τρεις ημέρες, ενώ όπως αναφέρουν οι μετεωρολόγοι, αναμένεται να χιονίσει και στο κέντρο της Αθήνας.

πηγη tribune.gr

Το news-nea.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων - απόψεων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω εμαιλ έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια που θα υποπέσουν στην αντίληψή μας, με αναφορές σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, εμαιλ, υβριστικά ή συκοφαντικά, αλλά και αυτά που παραπέμπουν σε διαφήμιση θα αφαιρούνται.

Facebook Σχόλια

Σχετικά Άρθρα

Back to top button