ΔΙΑΦΟΡΑ

Πέθανε ο Δημήτρης Ράπτης

“Έφυγε” ο Δημήτρης Ράπτης  -Πένθος στο Φθιωτικό ποδόσφαιρο και στην Εκπαιδευτική κοινότητα

 Τον θυμάμαι να αγωνίζεται με την φανέλα της Παλλαμιακής δεκαετία του ’90. Μαχητής και πεισματάρης όπως ήταν σε όλη του την ζωή. Δεν ήθελε να χάνει ποτέ και καμιά “μάχη” Το πρωί της Πέμπτης (8/12) το δυσάρεστο νέο  ήρθε… Ο Δημήτρης Ράπτης έχασε την μάχη που έδινε  για περίπου είκοσι ημέρες στην ΜΕΘ του Γενικού Νοσοκομείου  Λαμίας.

«Έφυγε» στα 60χρονια του έτσι ξαφνικά, σκορπίζοντας την θλίψη και τον πόνο σε φίλους , συναδέλφους σε όλο  τον ποδοσφαιρικό κόσμο της Φθιώτιδας και της εκπαίδευσης . “Έφυγε” ένα  φίλος , ένας άνθρωπος δυναμικός που ότι έκανε το έκανε με πάθος.

Τίμησε τις φανέλες των ομάδων που φόρεσε στην ποδοσφαιρική του καριέρα : Παλλαμιακή, Λαμία, Ολυμπιακός Λαμίας . Υπηρέτησε ως Εκπαιδευτικός  σε σχολικές μονάδες της χώρας και στην Φθιώτιδα και ήταν Υπεύθυνος για τις σχολικές αθλητικές δραστηριότητες στην Διεύθυνση Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Φθιώτιδας .

Μεγάλη του αγάπη η προπονητική με την οποία και ασχολήθηκε  μετά το τέλος της  ποδοσφαιρικής του καριέρας  αναλαμβάνοντας  την τεχνική ηγεσία  αρκετών ομάδων. Τελευταία ομάδα η Νίκη Αγίας Παρασκευής που ανέλαβε το περασμένο  καλοκαίρι.   Δημιούργησε μια  εξαιρετική οικογένεια  με την πολυαγαπημένη σύζυγο και τα δυο τους παιδιά για τα οποία  ήταν  πάντα υπερήφανος , όπως και για τον τόπο  καταγωγής του την Αγία Μαρίνα στην οποία έμεινε μόνιμα.

Φίλε Δημήτρη καλό ταξίδι…

Συλλυπητήρια στην οικογένεια του  την σύζυγο του Ζαχαρούλα και τα παιδιά  του Γρηγόρη και Ξανθή  Η Εξόδιος ακολουθία θα πραγματοποιηθεί το πρωί της Παρασκευής (9/12) στην Αγία Μαρίνα Στυλίδας.

πηγη ilamia.gr

Το news-nea.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων - απόψεων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω εμαιλ έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια που θα υποπέσουν στην αντίληψή μας, με αναφορές σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, εμαιλ, υβριστικά ή συκοφαντικά, αλλά και αυτά που παραπέμπουν σε διαφήμιση θα αφαιρούνται.

Facebook Σχόλια

Σχετικά Άρθρα

Back to top button