ΔΙΑΦΟΡΑ

Δυσάρεστα νέα για την οικογένεια του Μάριου Παπαγεωργίου – Τέλος στο θρίλερ με τα οστά που βρέθηκαν στην σπηλιά

Τι έδειξε η ανθρωπολογική εξέταση

Ανείπωτος είναι ο πόνος της μητέρας του δολοφονημένου Μάριου Παπαγεωργίου, η οποία εδώ και χρόνια περιμένει να εντοπιστούν τα οστά του παιδιού της, προκειμένου να τον κηδέψει με αξιοπρέπεια.

Πριν από μερικές ημέρες, επικράτησε αναστάτωση μετά το μακάβριο εύρημα σε σπηλιά στα Δερβενοχώρια, όπου εντοπίστηκαν οστά και ένα κρανίο, τα οποία εικάστηκε ότι μπορεί να βάλουν τέλος στην αναζήτηση της σορού του 26χρονου, ο οποίος δεν έχει εντοπιστεί δέκα χρόνια μετά την απαγωγή και τη δολοφονία του.

Σύμφωνα με το anikolouli.gr, από την πρώτη ανθρωπολογική εξέταση που έγινε στην Ιατροδικαστική του Πανεπιστημίου Αθηνών από καθηγητή ανθρωπολόγο, προκύπτει ότι τα οστά δεν μπορεί να ανήκουν στον Μάριο, καθώς η παλαιότητά τους συμπίπτει χρονολογικά με τη χειροβομβίδα από τον Β’ Παγκοσμίου Πολέμου που βρέθηκε στο σημείο.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, τα οστά, ανήκουν σε ενήλικο άντρα λευκής φυλής, τα οποία χρονολογούνται είτε στην εποχή του Β΄ Παγκοσμίου Πολέμου είτε του Εμφυλίου Πολέμου. Μάλιστα, μπορεί να είναι και προγενέστερα, καθώς η σταθερή θερμοκρασία μέσα στο σπήλαιο φαίνεται ότι συνέβαλλε στην διατήρησή τους. Σημειώνεται ότι θα ληφθεί DNA για γενετικό έλεγχο με τη βάση εξαφανισμένων προσώπων, ωστόσο λόγο της παλαιότητάς τους, τα οστά, πιθανόν να μην ταυτοποιηθούν.

πηγη maestro24.fbe.gr

Το news-nea.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων - απόψεων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω εμαιλ έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια που θα υποπέσουν στην αντίληψή μας, με αναφορές σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, εμαιλ, υβριστικά ή συκοφαντικά, αλλά και αυτά που παραπέμπουν σε διαφήμιση θα αφαιρούνται.

Facebook Σχόλια

Σχετικά Άρθρα

Back to top button