ΔΙΑΦΟΡΑ

Τραγωδία στο Μεσολόγγι: Έχασε τη μάχη με τη ζωή ο 16χρονος που έπεσε από τον τρίτο όροφο

Τραγωδία στο Μεσολόγγι: Έχασε τη μάχη με τη ζωή ο 16χρονος που έπεσε από τον τρίτο όροφο

Στο πένθος βυθίζει το Μεσολόγγι η είδηση του θανάτου του 16χρονου αγοριού που έπεσε από το μπαλκόνι 3ου ορόφου πολυκατοικίας.

Το τραγικό περιστατικό συνέβη το μεσημέρι της περασμένης Κυριακής και έκτοτε ο ανήλικος έδινε μάχη για να κρατηθεί στη ζωή νοσηλευόμενος αρχικά στη ΜΕΘ του Νοσοκομείου Αγρινίου και εν συνεχεία στη ΜΕΘ Παίδων στο νοσοκομείο Ρίου.

Η κατάσταση του εξαρχής θεωρείτο κρίσιμη και δυστυχώς το παιδί έχασε τη μάχη.

Η είδηση προκαλεί θλίψη σε όλη την Αιτωλοακαρνανία, το αγόρι ήταν μοναχοπαίδι ενώ  η μητέρα του είναι η Επιστημονικά και Διοικητικά Υπεύθυνη  του Κέντρου Πρόληψης «ΟΔΥΣΣΕΑΣ» Αθανασίας Δημητρίου που εδρεύει στο Αγρίνιο.

Συλλυπητήρια ανακοίνωση:

Το Διοικητικό Συμβούλιο και η Επιστημονική Ομάδα του Κέντρου Πρόληψης «ΟΔΥΣΣΕΑΣ», του Κέντρου Εικαστικής Παρέμβασης «ΙΘΑΚΕΣ» καθώς και του Δικτύου Πολιτών «ΙΘΑΚΕΣ» εκφράζουμε την βαθειά μας οδύνη για τον αδόκητο χαμό του υιού της Dr. Αθανασίας Δημητρίου, Επιστημονικά και Διοικητικά Υπεύθυνης .
Συμμετέχουμε με θλίψη στο πένθος της οικογένειας και απευθύνουμε θερμά συλλυπητήρια.
Σε ένδειξη αμέριστης συμπαράστασης ανακοινώνεται ότι το Κ.Π. «ΟΔΥΣΣΕΑΣ» θα παραμείνει κλειστό μέχρι την Εξόδιο ακολουθία, ενώ τα εργαστήρια στο Κέντρο «ΙΘΑΚΕΣ» αναβάλλονται μέχρι νεοτέρας.

πηγη nassosblog.gr

Το news-nea.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων - απόψεων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω εμαιλ έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια που θα υποπέσουν στην αντίληψή μας, με αναφορές σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, εμαιλ, υβριστικά ή συκοφαντικά, αλλά και αυτά που παραπέμπουν σε διαφήμιση θα αφαιρούνται.

Facebook Σχόλια

Σχετικά Άρθρα

Back to top button