ΔΙΑΦΟΡΑ

Θρήνος: “Εφυγε” ξαφνικά ο Νίκος λίγους μήνες μετά την μητέρα του

λίψη στην τοπική κοινωνία προκάλεσε ο αιφνίδιο θάνατος του Νίκου Παπαγεωργίου

Κατέρρευσε το μεσημέρι στην οδό Γούναρη, μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο αλλά δεν άντεξε.

Έφυγε από τη ζωή λίγους μήνες μετά το θάνατο της μητέρας του.

Οπως αναφέρει το camerastyloonline.wordpress.com, ο Νίκος Παπαγεωργίου υπήρξε ένας αγαθός, ανιδιοτελής άνθρωπος που μεταξύ άλλων βοήθησε την τέχνη μέσα από τη δημοσιογραφία αναδεικνύοντας τις θεατρικές

ομάδες της Πάτρας τις ερασιτεχνικές κυρίως, αλλά όχι μόνο, όλη την τέχνη της Πάτρας στις εκπομπές του (για πολλά χρόνια στο διαδικτυακό τηλεοπτικό κανάλι όπου συνεργαζόταν με τον Άγγελο Τσονάκα).

Ένας νέος άνθρωπος, πολύ ταλαντούχος πολύ δημιουργικός και «πολλά υποσχόμενος» παρόλο που είχε περάσει τα 45, μια Αγνή Φωτεινή Ψυχή και ας είχε ζήσει μια πολύ περιπετειώδη και δύσκολη ζωή με τα πολύ καλά της και τα πολλά κακά της. Ποτέ δεν τον έκαμψαν οι δυσκολίες, παρέμενε πάντα ένα μικρό γελαστό παιδί.

Ο Νίκος λιποθύμησε το μεσημέρι της Δευτέρας στη Γούναρη τον πήγαν στο Νοσοκομείο δεν άντεξε και «έφυγε» λίγους μήνες μόνο μετά το θάνατο της μητέρας του.

Τροχαίο Κρήτη – Δύο αγοράκια δίνουν μάχη για τη ζωή τους στη ΜΕΘ του ΠΑΓΝΗ

Σε σταθερή κατάσταση νοσηλεύεται στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας Παίδων του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου Κρήτης το 12χρονο αγοράκι που τραυματίστηκε στον θώρακα, σε τροχαίο ατύχημα που σημειώθηκε μεταξύ Βουκολιών και Συριλίου, στην έξοδο της Εθνικής του Ταυρωνίτη.

Το παιδάκι δεν είναι διασωληνωμένο και η κατάστασή του χαρακτηρίζεται σταθερή.

Ωστόσο, σύμφωνα με την ΕΡΤ, εξαιρετικά κρίσιμη χαρακτηρίζεται η κατάσταση του 10χρονου παιδιού που παρασύρθηκε το Σάββατο από τα κύματα στην παραλία των Γουρνών στο Ηράκλειο και ανασύρθηκε χωρίς τις αισθήσεις του.

Το αγοράκι διασωληνώθηκε άμεσα από τους διασώστες που το μετέφεραν στο εφημερεύον Βενιζέλειο νοσοκομείο, όπου σταθεροποιήθηκε και από εκεί αμέσως στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας Παίδων του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου Ηρακλείου.

Σύμφωνα με δηλώσεις του Διοικητή του ΠΑΓΝΗ Γιώργου Χαλκιαδάκη στην ΕΡΤ Χανίων, το παιδάκι «έχει ένα μεγάλο εγκεφαλικό οίδημα και η κατάστασή του να είναι πολύ σοβαρή».

Το news-nea.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων - απόψεων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω εμαιλ έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια που θα υποπέσουν στην αντίληψή μας, με αναφορές σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, εμαιλ, υβριστικά ή συκοφαντικά, αλλά και αυτά που παραπέμπουν σε διαφήμιση θα αφαιρούνται.

Facebook Σχόλια

Σχετικά Άρθρα

Back to top button