ΔΙΑΦΟΡΑ

Οικογενειακή τραγωδία: 2χρονος πυροβόλησε και σκότωσε την έγκυο μητέρα του!

Την ώρα που εκείνη ήταν απασχολημένη με το πλύσιμο των ρούχων ο 2χρονος άρχιζε να “παίζει” με το πιστόλι

Μια αδιανόητη οικογενειακή τραγωδία συνέβη στην πολιτεία Οχάιο των ΗΠΑ όπου ένα 2χρονο παιδάκι σκότωσε κατά λάθος την έγκυο μητέρα του αφού την πυροβόλησε στην πλάτη με πιστόλι!

Η Λόρα Ιλγκ, 31 ετών, κάλεσε βοήθεια το απόγευμα της 16ης Ιουνίου, εξηγώντας ότι ο γιος της την πυροβόλησε στο σπίτι της στο Νόργουοκ, διευκρίνισε ο επιθεωρητής Ντέιβιντ Σμιθ.

«Εξήγησε ότι βρίσκεται στην 33η εβδομάδα της κύησης και ότι ο γιος της, ηλικίας 2 ετών, την πυροβόλησε κατά λάθος στην πλάτη με όπλο», πρόσθεσε ο Σμιθ μιλώντας στο τηλεοπτικό δίκτυο News 5 Cleveland.

Παρά την άμεση επέμβαση διασωστών, η νεαρή γυναίκα πέθανε στο νοσοκομείο, ενώ οι γιατροί δεν κατάφεραν να σώσουν ούτε το έμβρυο που κυοφορούσε, σημείωσε ο αξιωματούχος της αστυνομίας.

Η Ιλγκ είχε ακόμη τις αισθήσεις της όταν έφτασε στο σπίτι της η αστυνομία και εξήγησε ότι ο γιος της μπήκε στο δωμάτιο των γονιών του, η πόρτα του οποίου συνήθως ήταν κλειδωμένη, την ώρα που εκείνη ήταν απασχολημένη με το πλύσιμο των ρούχων και άρχισε να παίζει με το πιστόλι.

Η αστυνομία βρήκε ένα πιστόλι 9 χιλιοστών ακουμπησμένο σε κομοδίνο στο δωμάτιο καθώς και δύο ακόμη γεμάτα όπλα. Ο σύζυγος του θύματος, που έλειπε από το σπίτι την ώρα του περιστατικού, δήλωσε στην αστυνομία ότι τα όπλα του ανήκουν.

Η τραγωδία αυτή είναι η πιο πρόσφατη σε μια σειρά τραγικών περιστατικών στις ΗΠΑ, μια χώρα που μετρά 400 εκατ. πυροβόλα όπλα και περίπου 330 εκατ. κατοίκους.

 

Τον Μάρτιο ένα 3χρονο κορίτσι σκότωσε κατά λάθος την 4χρονη αδελφή του με πιστόλι κοντά στο Χιούστον του Τέξας παρά την παρουσία πέντε ενηλίκων, ανάμεσά τους και οι γονείς των κοριτσιών, στο σπίτι.

πηγη athensmagazine.gr

Το news-nea.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων - απόψεων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω εμαιλ έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια που θα υποπέσουν στην αντίληψή μας, με αναφορές σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, εμαιλ, υβριστικά ή συκοφαντικά, αλλά και αυτά που παραπέμπουν σε διαφήμιση θα αφαιρούνται.

Facebook Σχόλια

Σχετικά Άρθρα

Back to top button