ΔΙΑΦΟΡΑ

Πόλεμος στην Ουκρανία: Γέμισαν με αυτοσχέδιους τάφους οι δρόμοι της Μαριούπολης – Δραματικές εικόνες

Πόλεμος στην Ουκρανία: Οι πρόχειροι τάφοι ξεχωρίζουν από τους σταυρούς που είναι καρφωμένοι πάνω στο χώμα.

Ανατριχιαστικές εικόνες ανεβαίνουν στα σόσιαλ μίντια από τους δρόμους της Μαριούπολης. Οι συγγενείς των νεκρων από τους ρωσικούς βομβαρδισμούς τους θάβουν στη μέση του δρόμου, κυριολεκτικά.

Μέσα σε τρύπες που έχουν ανοίξει στο έδαφος οι οβίδες του εχθρού, τις οποίες καλύπτουν με χώμα αφού πρώτα έχουν τοποθετήσει τα άψυχα σώματα των δικών τους ανθρώπων. Οι πρόχειροι τάφοι ξεχωρίζουν από τους σταυρούς που είναι καρφωμένοι πάνω στο χώμα. Τι ειρωνεία Θεέ μου, οι ομοθρησκοι να σκοτώνονται από τις «Ορθοδοξες» ρωσικές βόμβες. Ολόκληρες γειτονιές, μέχρι και πάρκα και παιδικές χαρες έχουν μετατραπεί σε νεκροταφεία για αμάχους και στρατιώτες.

 

 

Φρίξος Δρακοντίδης – protothema.gr

Το news-nea.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων - απόψεων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω εμαιλ έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια που θα υποπέσουν στην αντίληψή μας, με αναφορές σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, εμαιλ, υβριστικά ή συκοφαντικά, αλλά και αυτά που παραπέμπουν σε διαφήμιση θα αφαιρούνται.

Facebook Σχόλια

Σχετικά Άρθρα

Back to top button