ΔΙΑΦΟΡΑ

Έκτακτη ανακοίνωση από το ΙΚΑ!

2355

 

Νέα παράταση μέχρι την Πέμπτη 16 Ιουλίου στην προθεσμία καταβολής των ασφαλιστικών εισφορών και των δόσεων προς το  Ι.Κ.Α. – Ε.Τ.Α.Μ.

Η προθεσμία, έληγε στις 30 Ιουνίου και αρχικά είχε παραταθεί μέχρι 10/06/201, λόγω της ειδικής τραπεζικής αργίας που η λήξη της παρατάθηκε μέχρι και τις 13 Ιουλίου.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του Ταμείου:

«Από την Διοίκηση του Ι.Κ.Α. – Ε.Τ.Α.Μ. ανακοινώνεται ότι, λόγω της ειδικής τραπεζικής αργίας που η λήξη της παρατάθηκε μέχρι 13/07/15, η προθεσμία καταβολής ασφαλιστικών εισφορών και δόσεων που έληγε την 30/06/2015 και είχε παραταθεί μέχρι την 10/07/15, παρατείνεται εκ νέου μέχρι την Πέμπτη 16/07/2015, ήτοι μέχρι την τρίτη (3η) εργάσιμη ημέρα από την λήξη της ειδικής τραπεζικής αργίας».

πηγη athensmagazine.gr

Το news-nea.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων - απόψεων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω εμαιλ έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια που θα υποπέσουν στην αντίληψή μας, με αναφορές σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, εμαιλ, υβριστικά ή συκοφαντικά, αλλά και αυτά που παραπέμπουν σε διαφήμιση θα αφαιρούνται.

Facebook Σχόλια

Σχετικά Άρθρα

Back to top button