ΔΙΑΦΟΡΑ

Σοκ για την Άννα Φόνσου – Δύσκολες ώρες για την αγαπημένη ηθοποιό

«Αρχίζει ο γολγοθάς όλων μας...»

Η Άννα Φόνσου αποκάλυψε μέσα από την επίσημη σελίδα του Ιδρύματος «Σπίτι του Ηθοποιού», στο οποίο και προεδρεύει, πως αναγκάζεται να αφήσει το σπίτι της και να φιλοξενηθεί στους χώρους της φιλανθρωπικής δομής.

Η ανάρτηση της

«Αγαπητοί μου φίλοι θέλω για πρώτη φορά να σας εκμυστηρευτώ κάτι.

Μένω σ΄ αυτό το σπίτι Δημοκρίτου 34-36, 50 χρόνια. Στον 4ο όροφο. Όταν αγόρασα το σπίτι η προοπτική ήταν για δύο ακόμα ορόφους. Τελικά είναι 10 όροφοι στο σύνολο νόμιμα. Η πολυκατοικία έχει ένα γκαράζ στο ισόγειο, που εκτός από τους κατοίκους της πολυκατοικίας μπορούσε να βάζει και λίγα ακόμη επιπλέον αυτοκίνητα.

Ο κατασκευαστής ενεργοποίησε τα άλλα δύο υπόγεια στο γκαράζ όπου φιλοξενούσαν πάρα πολλά αυτοκίνητα, εναλλασσόμενα για κάποιες ώρες. Εδώ και ένα χρόνο διαπιστώσαμε και φέραμε και μηχανικό, ότι κάτι δεν πάει καλά στην πολυκατοικία από τα πολλά νερά που υπήρχαν στα υπόγεια. Κι ο μηχανικός μας είπε ότι έχουν πειραχτεί τα θεμέλια και μας έκανε μία έκθεση που έλεγε πόσο επικίνδυνο είναι να κατοικούμε στην πολυκατοικία. Το κατάθεσε δε και στην πολεοδομία.

Κι αρχίζει ο Γολγοθάς όλων μας

Έπρεπε βέβαια να κάνει κι η πολεοδομία αυτοψία. Έγινε μετά από 2 μήνες και διαπίστωσε ότι έτσι έχουν τα πράγματα. Κι αρχίζει ο Γολγοθάς όλων μας. Πρώτα ο οικονομικός Γολγοθάς και μετά να περιμένουμε το χαρτί για να μας πουν τι να κάνουμε.

Ήρθε το χαρτί επιτέλους μετά από πολλές μέρες και ούτε λίγο ούτε πολύ μας είπαν ότι σε δέκα μέρες πρέπει να εκκενωθεί η πολυκατοικία ως πολύ επικίνδυνη. Δηλαδή πρέπει να δούμε που θα πάμε, πως θα πληρωθούν τα ενοίκια του νέου σπιτιού, οι μεταφορές και οι οικονομικές απαιτήσεις των έργων.

Τα οποία είναι υπέρογκα ποσά και μάλιστα τα έχω δώσει. Τρεις από τους ιδιοκτήτες διαφωνούν και αρνούνται να πληρώσουν το μερίδιο τους ούτως ώστε να καθυστερεί η έναρξη των εργασιών. Και σημειωτέο αυτοί που αρνούνται δεν μένουν στην πολυκατοικία. Η μόνη μου παρηγοριά σ΄ αυτόν τον βίαιο ξεριζωμό είναι η σκέψη των προσφύγων. Τα έχω χαμένα. Δεν ξέρω που θα μας οδηγήσει αυτή η κατάσταση.

Άφησα όλα τα πράγματά μου μέσα στο σπίτι, σαν να το αποχαιρετούσα κι ευτυχώς που υπάρχει ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΤΟΥ ΗΘΟΠΟΙΟΥ που μπορώ να μείνω μέχρι να δω τι θα γίνει. Να λοιπόν που ήρθε η ώρα να φιλοξενήσει και την πρόεδρό του το Ίδρυμα! Δεν είμαι μόνο εγώ στην πολυκατοικία. Είναι κι άλλες 22 οικογένειες. Γι΄ αυτό παρακαλώ πολύ ας δώσουν το μερίδιο τους για να ξεκινήσουν οι εργασίες και να γυρίσουμε στα σπίτια μας.

ΑΝΝΑ ΦΟΝΣΟΥ»

πηγη athensmagazine.gr

Το news-nea.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων - απόψεων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω εμαιλ έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια που θα υποπέσουν στην αντίληψή μας, με αναφορές σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, εμαιλ, υβριστικά ή συκοφαντικά, αλλά και αυτά που παραπέμπουν σε διαφήμιση θα αφαιρούνται.

Facebook Σχόλια

Σχετικά Άρθρα

Back to top button