ΔΙΑΦΟΡΑ

Οδυσσέας Σταμούλης: Σοκ από τα αποτελέσματα της αυτοψίας στο σημείο όπου πνίγηκε ο 11χρονος γιος του

Στην εκπομπή Super Κατερίνα μίλησε το πρωινό της 30ης Νοεμβρίου ο δικηγόρος του Οδυσσέα Σταμούλη και της πρώην συζύγου του.

Ο Οδυσσέας Σταμούλης πριν από τρεις μήνες έχασε τον γιο του, που πνίγηκε στους Φούρνους Ικαρίας.

Ο αδελφός του, Ισίδωρος Σταμούλης είχε μιλήσει στην εκπομπή Το Πρωινό και είχε πει: «Κανείς δεν ξέρει πώς το παιδί μπλέχτηκε στη σημαδούρα. Ήταν πάρα πολύ προσεκτικό. Ήταν ένα πάρα πολύ ιδιαίτερο παιδί που πρόσεχε πολύ και ειδικά στη θάλασσα.

Κανείς δεν ξέρει πώς μπορεί να έγινε, να πάει τόσο μακριά σε μία σημαδούρα. Ως πού έφτασε αυτό, δεν ξέρουμε. Ήταν σχεδόν 15 μέτρα μακριά η σημαδούρα».

Το πρωί της Πέμπτης, 30/11, στην εκπομπή Super Κατερίνα, ο δικηγόρος του Οδυσσέα Σταμούλη, κ. Μαρακάκης, ανέφερε ότι:

«Υπάρχουν κάποια δεδομένα αδιαμφισβήτητα, όπως το ότι η συγκεκριμένη σημαδούρα είναι τριπλάσια σε όγκο από τις υπόλοιπες καθώς και το ότι δεν υπήρχε καμία ενημέρωση των λουόμενων ή των κατοίκων σχετικά με τη χρησιμότητα αυτών των σημαδούρων.

Αυτό που προκάλεσε το δυστύχημα, είναι το ότι το σχοινί που έδενε τη σημαδούρα με τη βάση της, ήταν πολύ μεγαλύτερο από το βάθος στο σημείο όπου ήταν τοποθετημένη, αλλά και το ότι το βάρος που τη συγκρατούσε ήταν πολύ ελαφρύ αναλογικά με τον όγκο που συγκρατούσε».

πηγη gossip-tv.gr

Το news-nea.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων - απόψεων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω εμαιλ έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια που θα υποπέσουν στην αντίληψή μας, με αναφορές σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, εμαιλ, υβριστικά ή συκοφαντικά, αλλά και αυτά που παραπέμπουν σε διαφήμιση θα αφαιρούνται.

Facebook Σχόλια

Σχετικά Άρθρα

Back to top button