ΔΙΑΦΟΡΑ

«Κάποιοι από εσάς δεν σεβαστήκατε τον πόνο μας»: Ξέσπασε ο αδελφός της Αθηνάς Κατσαρά που σκοτώθηκε στα Τέμπη

Τραγωδία στα Τέμπη: Ξέσπασε ο αδελφός της αδικοχαμένης 34χρονης Αθηνάς Κατσαρά

Ατελείωτη θλίψη έχει προκαλέσει σε ολόκληρη την Ελλάδα, η τραγωδία στα Τέμπη με τη μετωπική σύγκρουση των δύο τρένων, που άφησε πίσω της 57 νεκρούς και δεκάδες τραυματίες.

Τραγικό δε είναι το γεγονός πως η πλειοψηφία των νεκρών ήταν άτομα νεαρής ηλικίας και φοιτητές που επέστρεφαν στο τόπο σπουδών τους, στους φίλους τους, στους συντρόφους τους. Οι τραγικές και σπαρακτικές ιστορίες για όσα έζησαν οι συγγενείς και φίλοι των θυμάτων, βλέπουν καθημερινά το φως της δημοσιότητας συγκινώντας.

Ο αδελφός της Αθηνάς Κατσάρα μίλησε για την αδικοχαμένη του αδερφή και συγκλονίζει με όσα είπε στην εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου, Super Κατερίνα.

Η 34χρονη Αθηνά Κατσάρα έχασε τη ζωή της στο φονικό τρένο των Τεμπών αφήνοντας πίσω τον σύζυγο και τον 2χρονο γιο τους. Ο αδελφός της, Βασίλης Κατσάρας, μιλώντας για την τραγωδία που βιώνει η οικογένειά του μας συγκίνησε.

Τραγωδία στα Τέμπη: «Ραγίζει» καρδιές ο αδελφός της Αθηνάς Κατσάρα

«Ο σύζυγός της, που ήταν μαζί της στο τρένο, το έμαθε την ημέρα της κηδείας. Είναι δύσκολο που βγήκα να μιλήσω, όσο αναφέρεται η αδελφή μου είναι ακόμα χειρότερο. Θέλω μόνο να συνεχίσετε εσείς οι δημοσιογράφοι, όσο κι αν κάποιοι από εσάς δεν σεβαστήκατε τον πόνο μας, αφού έχετε αυτήν τη δύναμη. Για μένα δεν υπάρχει τιμωρία, την τιμωρία την έχουμε εμείς. Η μάνα μου, ο πατέρας μου, ο γαμπρός μου…» εξομολογήθηκε.

«Δεν είναι μόνο ο σταθμάρχης, ο μηχανοδηγός, είναι πολλοί αυτοί που φταίνε. Να ανάβετε ένα κεράκι στα θύματα αυτά» πρόσθεσε.

Η Αθηνά Κατσάρα βρισκόταν στη μοιραία αμαξοστοιχία μαζί με τον άνδρα της ζωής της, ο οποίος έκανε μία ανάρτηση που «ράγισε» καρδιές.

Τραγωδία στα Τέμπη: Η ανάρτηση του συζύγου της 36χρονης Αθηνάς

Ο αδερφός της άτυχης Αθηνάς Κατσάρα που ήταν στο τρένο, την ώρα που ζητάει να φύγουν να φύγουν τα κόμματα για να συνεχιστεί το το συλλαλητήριο.

Ο αδερφός της άτυχης Αθηνάς Κατσάρα στο συλλαλητήριο

πηγη .i-diakopes.gr

Το news-nea.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων - απόψεων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω εμαιλ έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια που θα υποπέσουν στην αντίληψή μας, με αναφορές σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, εμαιλ, υβριστικά ή συκοφαντικά, αλλά και αυτά που παραπέμπουν σε διαφήμιση θα αφαιρούνται.

Facebook Σχόλια

Σχετικά Άρθρα

Back to top button