ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Αυτό το κοριτσάκι δεν θέλει να υιοθετήσει κανείς!

Η μικρή Grace πάσχει από εγκεφαλική παράλυση και χρόνια ασθένεια των πνευμόνων και περιμένει από τότε που γεννήθηκε να βρει μια καινούρια οικογένεια.

Όμως κανείς δεν θέλει να την υιοθετήσει.

Η μικρή βρέθηκε σε ίδρυμα από την ημέρα που γεννήθηκε επειδή η φυσική της μητέρα δεν μπορούσε να την μεγαλώσει .

Η μητέρα της έπαθε προεκλαμψία κατά την διάρκεια του τοκετού η οποία άφησε εγκεφαλικά παράλυτη την μικρή Grace με αποτέλεσμα να ζυγίζει ενάμισι κιλό και να γεννηθεί πρόωρα σε διάστημα 25 εβδομάδων.

Η Grace ήταν πάντα ένα ιδιαίτερο παιδί και όλο αυτό το διάστημα φιλοξενούνταν από προσωρινές θετές οικογένειες.
Grace is pictured here with her foster carer

Οι προσωρινοί θετοί της γονείς της Grace  έχουν υιοθετήσει προσωρινά 40 παιδιά μέχρι τώρα και έχουν και 5 βιολογικά παιδιά.Ο λόγος που φιλοξενούν παιδιά είναι για να βοηθήσουν στην ομαλή ένταξή τους σε μια μετέπειτα οικογένεια.

Αγαπούν πολύ την Grace και πιστεύουν πως το πρόβλημα υγείας της δεν αποτελεί πρόβλημα για κανέναν γονιό καθώς η μικρή έχει τους δικούς της κώδικες επικοινωνίας και είναι ένα χαρούμενο παιδί γεμάτο ενέργεια και χαμόγελα.

Οι προσωρινοί θετοί της γονείς δημοσιοποίησαν το θέμα προκειμένου με την ελπίδα να βρουν ένα μόνιμο σπίτι για την μικρή καθώς φέτος έκλεισε τα 4 και ακόμη περιμένει να βρει μια αληθινή οικογένεια.

Πηγή: www.diaforetiko.grTο διαβάσαμε εδώ

 

Το news-nea.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων - απόψεων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω εμαιλ έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια που θα υποπέσουν στην αντίληψή μας, με αναφορές σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, εμαιλ, υβριστικά ή συκοφαντικά, αλλά και αυτά που παραπέμπουν σε διαφήμιση θα αφαιρούνται.

Facebook Σχόλια

Σχετικά Άρθρα

Back to top button