ΔΙΑΦΟΡΑ

Ακόμα και ο ιατροδικαστής «λύγισε»: Σε άσχημη κατάσταση η σορός της 27χρονης Αναστάζια, κάτω από χόρτα – «Την έπνιξε»

Κως: Η πρώτη εκτίμηση του ιατροδικαστή

Το χειρότερο σενάριο για την εξαφάνιση της 27χρονης έγινε πραγματικότητα και η Αναστάζια βρέθηκε δολοφονημένη το απόγευμα της Κυριακής 18/6, στην Κω. Η σόρος βρέθηκε ύστερα από υπερπροσπάθειες που έκαναν οι εθελοντές για τον εντοπισμό της και οι σκηνές που ακολούθησαν θύμισαν αρχαία τραγωδία.

Η νεαρή κοπέλα με καταγωγή από την Πολωνία εντοπίστηκε νεκρή στην περιοχή Αλυκές μέσα σε μια ελώδη περιοχή, το σώμα της ήταν γυμνό καθώς της είχαν αφαιρέσει τα ρούχα και ήταν καλυμμένο με κλαδιά, χόρτα και καλάμια.

Σε απόσταση μόλις 1 χιλιόμετρου από το σπίτι του 32χρονου βασικού υπόπτου. Αστυνομικοί έσπευσαν αμέσως στο σημείο και σύμφωνα με πληροφορίες το σώμα της ήταν γυμνό και καλυμμένο με μαύρη σακούλα και αφού την αφαίρεσαν οι αστυνομικοί διαπίστωσαν πως επρόκειτο για την 27χρονη.

«Δυστυχώς, το χειρότερο σενάριο επιβεβαιώθηκε. Η σορός βρέθηκε στο σημείο αυτό, αφού χτενίσαμε όλο το νησί. Είναι νεαρής γυναίκας, με ξανθά μαλλιά και ανήκει στην άτυχη κοπέλα. Μένει το τυπικό της ταυτοποίησης», τόνιζε νωρίτερα, στο ethnos.gr αστυνομικός της Ασφαλείας.

Σύμφωνα με πληροφορίες από το ethnos.gr, η ιατροδικαστής που έχει αναλάβει να πραγματοποιήσει την νεκροψία-νεκροτομή φέρεται να είπε στους αστυνομικούς «Την έπνιξε»

Ο 32χρονος που θεωρείται βασικός ύποπτος και που θα οδηγηθεί αύριο στην Δικαιοσύνη με την κατηγορία της αρπαγής δεν έχει ομολογήσει την πράξη του, ενώ μέχρι και αυτή την ώρα αγνοεί το γεγονός ότι βρέθηκε η σορός της. Με βάση τις ίδιες πληροφορίες οι Αρχές θα αποκαλυφθούν τα ευρήματα μέσα στην δικαστική αίθουσα

Οι εκτιμήσεις των αρχών για συνεργό στην δολοφονία στην Κω

Μάλιστα, σύμφωνα με όσα αναφέρει και το Newsbomb.gr η γυναίκα φέρεται να έχει τραύματα, ενώ η Σήμανση μεταβαίνει στο σημείο για εντοπισμό γενετικού υλικού μαζί ιατροδικαστή. Επιβεβαιώνοντας έτσι και το αρχικό σενάριο της δολοφονίας.

Την Δευτέρα θα απολογηθεί και ο 32χρονος από το Μπαγκλαντές ο οποίος κρατείται ήδη με την κατηγορία της αρπαγής της νεαρής κοπέλας μετά από βιντεοληπτικό υλικό.

Ενώ οι αρχές εξετάζουν και την εμπλοκή δεύτερου ατόμου, τον πακιστανικής καταγωγής συγκάτοικο του 32χρονου, ο οποίος εκτιμάται ότι μπορεί να έχει βοηθήσει εκ των υστέρων στην εξαφάνιση της κοπέλας και ενδεχομένως τη μεταφορά της καθώς ο Μπαγκλαντεσιανός ύποπτος έχει στην κατοχή του μόνο ένα δίκυκλο.

Το κινητό της νεαρής που εντοπίστηκε χθες χωρίς την κάρτα SIM έχει ήδη σταλεί στην Αθήνα προκειμένου να βρουν πληροφορίες για τη διαλεύκανση της υπόθεσης.

πηγη posted.gr

Το news-nea.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων - απόψεων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω εμαιλ έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια που θα υποπέσουν στην αντίληψή μας, με αναφορές σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, εμαιλ, υβριστικά ή συκοφαντικά, αλλά και αυτά που παραπέμπουν σε διαφήμιση θα αφαιρούνται.

Facebook Σχόλια

Σχετικά Άρθρα

Back to top button