ΔΙΑΦΟΡΑ

Πέθανε ο Πολύζος! Θλίψη!

Ένας ιδιαίτερα δραστήριος επιχειρηματίας, ο Νίκος Πολύζος, έφυγε από τη ζωή την Τρίτη μέρα του Πάσχα, σε ηλικία 65 ετών.

Ανήσυχο πνεύμα δραστηριοποιούνταν στο χώρο της εστίασης από πολλά χρόνια, όντας ιδιοκτήτης του fast food STOP απέναντι από τον Μητροπολιτικό Ναό Αγίου Νικολάου, και αργότερα του catering και του “Κτήματος Πολύζου”, που φιλοξενούσε γάμους, βαφτίσεις και κοινωνικές εκδηλώσεις, στο Διαλεχτό Τρικάλων.

Κατέληξε έπειτα από αρκετές μέρες νοσηλείας στο Νοσοκομείο Τρικάλων.

Κηδεύεται  στον Ιερό Ναό Αγίων Αναργύρων (στο κοιμητήριο) Διαλεχτού Τρικάλων.

 Τρίκαλα: Νεκρός αναβάτης μηχανής σε τροχαίο

Θρήνος επικρατεί στην τοπική κοινωνία των Τρικάλων, καθώς σήμερα ένας αναβάτης μηχανής έχασε τη ζωή του.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες της τοπικής ιστοσελίδας trikalaola.gr ένας άνδρας περίπου 60 ετών, ενώ κινούνταν με την μοτοσυκλέτα του στο νέο περιφερειακό δρόμο Πύλης-Τρικάλων, έχασε τον έλεγχο και χτύπησε στα πλαϊνά κράσπεδα με αποτέλεσμα να τραυματιστεί θανάσιμα.

Αμέσως ειδοποίησαν το ΕΚΑΒ, όπου έφτασε στο σημείο και μετέφερε τον άτυχο άνδρα στο Κέντρο Υγείας Πύλης όπου απλά διαπιστώθηκε ο θάνατός του. Προανάκριση για το τραγικό τροχαίο δυστύχημα θα διενεργήσει το Α.Τ. Πύλης.

Ωστόσο τεράστια μάχη δίνουν ο 21χρονος αστυνομικός και οι γιατροί, προκειμένου να μείνει ζωντανός, μετά το σοκαριστικό τροχαίο που έλαβε τόπο στο Περιστέρι.

Το news-nea.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων - απόψεων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω εμαιλ έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια που θα υποπέσουν στην αντίληψή μας, με αναφορές σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, εμαιλ, υβριστικά ή συκοφαντικά, αλλά και αυτά που παραπέμπουν σε διαφήμιση θα αφαιρούνται.

Facebook Σχόλια

Σχετικά Άρθρα

Back to top button