ΔΙΑΦΟΡΑ

Γυναικοκτονία στην Ζάκυνθο – Ξυλοκόπησε τη σύζυγό του και τη μαχαίρωσε μέχρι θανάτου

Γυναικοκτονία στη Ζάκυνθο: Μαχαίρωσε μέχρι θανάτου τη σύζυγό του – Είχε συλληφθεί και στο παρελθόν

Ακόμα ένα περιστατικό γυναικοκτονίας συγκλονίζει το πανελλήνιο, αυτή τη φορά στην Ζάκυνθο. Δράστης της γυναικοκτονίας στην Ζάκυνθο φέρεται να είναι ένας 51χρονος από την Αλβανία, ο οποίος ξυλοκόπησε τη 41χρονη σύζυγό του και στη συνέχεια την μαχαίρωσε, το βράδυ της Κυριακής.

Πληροφορίες αναφέρουν πως οι γείτονες άκουσαν φωνές και ειδοποίησαν την αστυνομία. Την βρήκαν να χαροπαλεύει μέσα σε λίμνη αίματος, με πολλούς μώλωπες. Μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο, όπου και πέθανε. Το ζευγάρι έχει τρία παιδιά, τα δύο ανήλικα και έμεναν στην Τσιλιβή, με το ενήλικο αγόρι να βρίσκεται εκτός Ζακύνθου.

Αναφέρεται πως το ζευγάρι είχε απασχολήσει και στο παρελθόν τις αρχές λόγω ενδοοικογενειακής βίας, και μάλιστα υπήρχε και απόφαση ο φερόμενος ως δράστης να μην πλησιάζει τη σύζυγό του. ωστόσο τελευταία είχαν συμφωνήσει να πηγαίνει κάποια βράδια από εκεί. Οι αστυνομικοί  έχουν εξαπολύσει ανθρωποκυνηγητό για εντοπίσουν τον φερόμενο ως δολοφόνο.

Είχε συλληφθεί στο παρελθόν ο φερόμενος ως δράστης

Σύμφωνα με το ΑΠΕ-ΜΠΕ, ο 41χρονος είχε απασχολήσει κατά παρελθόν τις αστυνομικές αρχές, καθώς είχε συλληφθεί για ενδοοικογενεική βία και είχε οδηγηθεί στον εισαγγελέα πλημμελειοδικών Ζακύνθου.

Ακόμα σύμφωνα με τις ίδιες πηγές, ο δράστης φαίνεται να ζήλευε την σύζυγο του και αυτή ήταν η αφορμή για όλους τους καβγάδες του ζευγαριού. ΡΕΠΟΡΤΑΖ: ΜΑΡΙΝΟΣ ΑΛΕΙΦΕΡΗΣ

πηγη newsit.gr

Το news-nea.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων - απόψεων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω εμαιλ έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια που θα υποπέσουν στην αντίληψή μας, με αναφορές σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, εμαιλ, υβριστικά ή συκοφαντικά, αλλά και αυτά που παραπέμπουν σε διαφήμιση θα αφαιρούνται.

Facebook Σχόλια

Σχετικά Άρθρα

Back to top button