ΔΙΑΦΟΡΑ

Όταν πέθανε ο γιος της αποφάσισε να κάνει κάτι όμορφο κάθε χρόνο στα γενέθλια του

Όταν ο Τζος, ο γιος της Νάνσι Ρόθστειν, απεβίωσε ξαφνικά, ήθελε να βρει έναν ξεχωριστό τρόπο για να γιορτάζει κάθε χρόνο τα γενέθλια του. Έτσι έφτιαξε ένα Blog και κάθε χρόνο, στις 16 Απριλίου, την ημέρα της γέννησης του παιδιού της δηλαδή, προσθέτει ένα ακόμη στοιχείο στην λίστα της με τίτλο, «Τρόποι για να γιορτάσεις τη ζωή – Ένα δώρο από τον Τζος Ρόθστειν» .

Τον περασμένο Απρίλιο ο Τζος θα γίνονταν 21 ετών και για αυτό η λίστα που δημοσίευσε η μητέρα του έχει 21 «τρόπους για να γιορτάσεις τη ζωή».

Διαβάστε τους:

1. Να χαμογελάς. Το χαμόγελο δεν κάνει μόνο εσένα να νιώθεις καλά αλλά και τους γύρω σου. Εάν δεν αισθάνεσαι καλά, ένα χαμόγελο μπορεί να ξεγελάσει το μυαλό σου και να σε βοηθήσει να νιώσεις καλύτερα. 2. Απόλαυσε ένα παγωτό. 3. Τρέξε στην παραλία. Εάν δεν μπορείς να το κάνεις με το σώμα σου, χρησιμοποίησε τη φαντασία σου.

4. Τηλεφώνησε σε κάποιον που είναι άρρωστος ή ζει μόνος του. Άκουσε την ιστορία του, δώσε του χρόνο να μιλήσει. Αν στο ζητήσει, πες του και εσύ την ιστορία σου. 5. Άκουσε μουσική. Οι νότες θα αγγίξουν την καρδιά και την ψυχή σου. 6. Τραγούδησε στο ντους. Κάντο φωναχτά αν νιώθεις άνετα. 7. Να επισκεφτείς τον τάφο ενός αγαπημένου σου προσώπου και να γιορτάσεις ότι αναπνέεις, ότι είσαι ακόμη ζωντανός. Να πεις στο αγαπημένο σου πρόσωπο ότι δεν το έχεις ξεχάσει ποτέ.

8. Παίξε με ένα σκύλο. 9. Ευχαρίστησε τον εαυτό σου που άφησες πίσω όλα όσα σε στεναχωρούσαν. Ενεργοποίησε την αίσθηση του χιούμορ σου! 10. Ζήτα συγνώμη από κάποιον που έχεις αδικήσει με οποιονδήποτε τρόπο. 11. Σταμάτα για μια ημέρα ή έστω για λίγες ώρες, να κάνεις αυτά αυτά που θεωρείς σημαντικά και κάνε τα ασήμαντα. Αυτά που πάντα ήθελες να κάνεις και δεν έβρισκες ποτέ τον χρόνο.

12. Φάε κάτι που ποτέ δεν δοκίμασες στο παρελθόν (εκτός φυσικά και αν είσαι αλλεργικός!) Απολαύστε κάθε μπουκιά… αργά. Οι ενοχές απαγορεύονται! 13. Δες ξανά την αγαπημένη σου κωμική ταινία καθισμένος στον αναπαυτικό σου καναπέ. 14. Κανόνισε με δυο φίλους σου που έχεις να δεις καιρό και πηγαίνετε ένα ταξίδι. Κοντά ή μακριά. 15. Πήγαινε στην εξοχή, κάθισε στο έδαφος, κλείσε τα μάτια σου και άκουσε τον κόσμο. Όλα είναι μια επέκταση του εαυτού σου. Η αναπνοή σου σε συνδέει με το φυσικό περιβάλλον.

16. Να γελάς. Κάνε κάτι διασκεδαστικό ή ανόητο και γέλασε. Λένε ότι το γέλιο είναι η ηλιοφάνεια του Θεού. 17. Τοποθέτησε αυτή τη λίστα σε έναν φάκελο. Που και που να ανοίγεις τον φάκελο, να διαβάζεις τη λίστα για να δεις αν συνεχίζεις να γιορτάζεις την ζωή σου. Αν είσαι καλός με τον εαυτό σου, τότε θα είσαι καλός και με τους γύρω σου. 18. Να παίρνεις όλες τις αποφάσεις συμβουλευόμενος την καρδιά σου και όλα θα πάνε καλά.

19. Ακολούθησε το μονοπάτι που έχει σημασία. 20. Να πιστεύεις την αλλαγή που θέλεις να κάνεις στη ζωή σου. Αν το κάνεις τότε να είσαι σίγουρος ότι η αλλαγή που τόσο επιθυμείς, θα γίνει. 21. Τέλος να γνωρίζεις ότι ο κήπος της αγάπης χρειάζεται καθημερινή, επίμονη φροντίδα.

Αν έπρεπε να προσθέσω κάτι σε αυτή τη λίστα, ποιο πιστεύετε ότι θα ήταν αυτό;»

ΠΗΓΗ: www.dinfo.gr

Το news-nea.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων - απόψεων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω εμαιλ έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια που θα υποπέσουν στην αντίληψή μας, με αναφορές σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, εμαιλ, υβριστικά ή συκοφαντικά, αλλά και αυτά που παραπέμπουν σε διαφήμιση θα αφαιρούνται.

Facebook Σχόλια

Σχετικά Άρθρα

Back to top button