ΔΙΑΦΟΡΑ

Έκτακτο Ραγδαίες εξελίξεις στη Κιβωτό του Κόσμου

Κιβωτός του Κόσμου: Νέα «έφοδος» της Αστυνομίας στη δομή της Καλαμάτας

Η απομάκρυνση τεσσάρων παιδιών σε συγκεκριμένο χρονικό διάστημα αποτελεί κομβικό σημείο στην εξέλιξη των ερευνών για την ΜΚΟ .Αξιωματικοί της υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Καλαμάτας επισκέφθηκαν λίγο πριν τις 9 χθες το βράδυ τη δομή της Κιβωτού, σύμφωνα με πληροφορίες της ΕΡΤ, για δεύτερη φορά τις τελευταίες ημέρες.

Με όσα έχουν γίνει γνωστά μέχρι στιγμής, οι αστυνομικοί ζήτησαν πληροφορίες σχετικά με δημοσίευμα του ΘΕΜΑΤΟΣ της Κυριακής που αφορούσε την απομάκρυνση 4 παιδιών από τη δομή της Καλαμάτας τον Ιανουάριο – Φεβρουάριο του 2022 και τη μεταφορά τους σε δομή στην Αθήνα όπου φέρεται να υπέστησαν κακομεταχείριση.

Αξίζει να σημειωθεί πάντως ότι από τις 20 Νοεμβρίου και με δημοσίευμα της ΕΡΤ είχε τονιστεί ότι η συγκεκριμένη απομάκρυνση παιδιών το συγκεκριμένο χρονικό διάστημα αποτελεί κομβικό σημείο στην εξέλιξη των ερευνών, ενώ ακόμα και σήμερα δεν έχει αποσαφηνιστεί σε ποια δομή και κάτω από ποιες συνθήκες φιλοξενούνται αυτά τα παιδιά.

Να προσθέσουμε τέλος ότι τα 4 αυτά παιδιά απομακρύνθηκαν ξαφνικά και από τα σχολεία στα οποία φοιτούσαν και μάλιστα για το μικρότερο εξ αυτών, που φοιτούσε σε γυμνάσιο της πόλης, ο διευθυντής του σχολείου είχε ενημερώσει εγκαίρως και επανειλημμένως όλους τους αρμόδιους φορείς από την πρώτη στιγμή.

πηγη protothema.gr

Το news-nea.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων - απόψεων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω εμαιλ έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια που θα υποπέσουν στην αντίληψή μας, με αναφορές σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, εμαιλ, υβριστικά ή συκοφαντικά, αλλά και αυτά που παραπέμπουν σε διαφήμιση θα αφαιρούνται.

Facebook Σχόλια

Σχετικά Άρθρα

Back to top button