ΔΙΑΦΟΡΑ

Κρήτη: Γυναίκα μπήκε στην καρότσα αγροτικού και σκοτώθηκε σε τροχαίο – Θάνατος μπροστά στο παιδί της

Νέο τροχαίο δυστύχημα στην Κρήτη, με μια γυναίκα να χάνει τη ζωή της, μπροστά στον σύζυγο και το παιδί της… Με τραγικό τρόπο έχασε τη ζωή της μία γυναίκα που άφησε την τελευταία της πνοή μετά από τροχαίο δυστύχημα. Σύμφωνα με πληροφορίες, όλα συνέβησαν σήμερα το πρωί όταν σε ένα αγροτικό όχημα, που επέβαιναν τρία άτομα ο οδηγός, η σύζυγός του και ένα παιδί, έπεσε σε γκρεμό στην περιοχή του Αποκόρωνα.

Η πτώση ήταν σφοδρή με αποτέλεσμα η 60χρονη γυναίκα να βρει τραγικό θάνατο. Άνθρωποι που βρίσκονταν στο σημείο ειδοποίησαν τις αρχές με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ να σπεύδει στην περιοχή του δυστυχύματος. Δυστυχώς, οι διασώστες παρά τις υπεράνθρωπες προσπάθειές τους, δεν μπόρεσαν να επαναφέρουν στη ζωή την άτυχη γυναίκα.

Πληροφορίες αναφέρουν πως η 60χρονη μαζί με το παιδί βρίσκονταν στην καρότσα του οχήματος. Σύμφωνα με το cretapost.gr, η σορός της 60χρονης μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο Χανίων.

Άγιο Όρος: Προσκυνητής πέθανε με ανατριχιαστικό τρόπο σε δυστύχημα – Οι τελευταίες στιγμές του

Θρήνος στο Άγιο Όρος για το δυστύχημα που στοίχισε τη ζωή σε προσκυνητή. Στο σημείο της τραγωδίας έσπευσαν γρήγορα πυροσβέστες και αστυνομικοί αλλά ήταν αργά… Τον έλεγχο του αυτοκινήτου του έχασε ένας Ρουμάνος επισκέπτης στο Άγιο Όρος με αποτέλεσμα να καταλήξει στη θάλασσα και να χάσει τη ζωή του. Ο άτυχος οδηγός, υπό αδιευκρίνιστες μέχρι στιγμής συνθήκες, κατέληξε στη θάλασσα ενώ βρισκόταν μέσα στο όχημα, στο λιμάνι Ξηροποτάμου, στο Άγιο Όρος.

Η πυροσβεστική έσπευσε με τέσσερις άνδρες και ένα όχημα στο σημείο για να απεγκλωβίσει τον άνδρα όμως ήταν αργά καθώς είχε χάσει ήδη τη ζωή του. Όπως προέκυψε από τη νεκροψία – νεκροτομή που διενεργήθηκε τις πρωινές ώρες σήμερα, η αιτία θανάτου του ήταν πνιγμός.

Υπενθυμίζεται πως ο μοναχός που τον εντόπισε άμεσα ειδοποίησε το Λιμεναρχείο Αγίου Όρους, άνδρες του οποίου μαζί με πυροσβέστες έσπευσαν στο σημείο και περισυνέλεξαν τη σορό. Στο σημείο κλήθηκε και έσπευσε γιατρός. Σύμφωνα με το voria.gr, η αστυνομία έχει αναλάβει την προανάκριση για τα ακριβή αίτια του δυστυχήματος.

Το news-nea.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων - απόψεων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω εμαιλ έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια που θα υποπέσουν στην αντίληψή μας, με αναφορές σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, εμαιλ, υβριστικά ή συκοφαντικά, αλλά και αυτά που παραπέμπουν σε διαφήμιση θα αφαιρούνται.

Facebook Σχόλια

Σχετικά Άρθρα

Back to top button