ΔΙΑΦΟΡΑ

Το Σχολικό πιάνει Φωτιά και τα Παιδιά Παγώνουν απ’το Φόβο. Τότε ένα Αγόρι με Αυτισμό κάνει ΚΑΤΙ μοναδικό & Σώζει τους Πάντες!

Καθώς ένα σχολικό λεωφορείο μεταφέρει 7 παιδιά με ειδικές ανάγκες σπίτι τους, στιγμιαία αρπάζει φωτιά λόγω ενός προβλήματος.

Αντιδρώντας γρήγορα, ο 10χρονος Alex Perez βλέπει τη φωτιά και αμέσως ανταποκρίνεται φωνάζοντας στον οδηγό του λεωφορείου. «Μου μύριζε και κοίταξα προς τα εμπρός και τότε είδα καπνό να βγαίνει από την είσοδο«, δήλωσε ο Alex στους δημοσιογράφους.

Ο οδηγός του λεωφορείου είδε τον καπνό χάρη στη βοήθεια του Alex και γρήγορα ακινητοποίησε το όχημα. Από τη στιγμή που σταμάτησε, η πρώτη του αντίδραση, ήταν να βγάλει γρήγορα τα παιδιά από το λεωφορείο με ασφάλεια. Η μητέρα του Alex, Michelle Perez, λέει πως η γρήγορη σκέψη του μπορεί να ωφείλεται στον αυτισμό του.

Έχει παρατηρήσει ότι έχει απίστευτα αντανακλαστικά και πιστεύει ότι αυτό πιθανόν τον βοήθησε να δει τη φωτιά τόσο γρήγορα και να ενημερώσει τον οδηγό πριν να είναι πολύ αργά. Χάρη στην Alex, 8 ζωές γυρίσαν πίσω στο σπίτι τους με ασφάλεια!

source

Το news-nea.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων - απόψεων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω εμαιλ έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια που θα υποπέσουν στην αντίληψή μας, με αναφορές σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, εμαιλ, υβριστικά ή συκοφαντικά, αλλά και αυτά που παραπέμπουν σε διαφήμιση θα αφαιρούνται.

Facebook Σχόλια

Σχετικά Άρθρα

Back to top button