ΔΙΑΦΟΡΑ

Σοκ με την Αuτοκτονία νεαρής γυναίκας, μητέρας ενός παιδιού-Το Μεγάλο μυστικό που έκρυβε

Πάτρα: Μία νέα γυναίκα, μητέρα ενός παιδιού είναι νεκρή.

Δίπλα της, χάπια, πεταμένα. Τα περισσότερα τα είχε καταπιεί. Μία ολόκληρη χούφτα. Η γυναίκα αντιμετώπιζε κάποια προβλήματα με την υγεία της, όμως ήταν υπό έλεγχο.

Οι φίλοι της, καθώς και τα δικά της κοντινά πρόσωπα γνώριζαν καλά το μυστικό που έκρυβε.

Ήταν ένα από τα εκατοντάδες θύματα κακοποίησης. «Στο κινητό της είχε φωτογραφίες. Την χτυπούσε συνεχώς. Πολλές φορές δεν αναγνωριζόταν. Της έπαιρνε το παιδί. Ασκούσε συνεχώς σωματική και ψυχολογική βία. Στη γειτονιά ήξεραν τι συνέβαινε. Είχε προβλήματα με τον άνδρα της» είπαν κάποιοι όταν έμαθαν για την τραγωδία.

Πέρασαν μέρες από τον θάνατό της και κανείς δεν μίλησε επίσημα. Μόνο κάτι φίλες κολλητές της είπαν το «μυστικό»! Μίλησαν για τα «μπλαβισμένα» μάτια, τους μώλωπες στα χέρια και τα πόδια. Οτι τη θεωρούσε «κτήμα» του, και την έκανε… ό,τι ήθελε. Ακόμη και στο αγγελτήριο θανάτου φαινόταν πως τη θεωρούσε «κτήμα του»!

Άγνωστο παραμένει αν ήδη έχει γίνει επίσημη καταγγελία, έστω και μετά θάνατον! Για να δικαιωθεί η ψυχούλα της. Γιατί δεν άντεξε και έφθασε στο απονενοημένο διάβημα. Σκέφτηκε καλύτερα να πεθάνω παρά να ζω αυτό που ζω. Δεν σκέφτηκε παιδί, γονείς, συγγενείς, κανέναν. «Γλίτωσε»!

Ο άνδρας έλεγε παντού ότι τη λάτρευε. Οτι την αγαπούσε υπερβολικά. Αυτό διατυμπάνιζε. Ομως στο κινητό της και στις φωτογραφίες, κρύβεται το μυστικό της. Η κατηγορία δεν θα είναι γυναικοκτονία. Γιατί δεν την σκότωσε. Ομως όσοι γνωρίζουν την ιστορία της καταλαβαίνουν. Μία ακόμη νέα γυναίκα, που προτίμησε τον θάνατο από το ξύλο και τον εξευτελισμό. Και τα προβλήματα που αντιμετώπιζε την οδήγησαν πιο εύκολα να πάρει την απόφασή της.

Η Πάτρα τη θρήνησε. Κι εκείνη αναπαύεται. Χωρίς «πόλεμο» στο σπίτι. Χωρίς ξύλο. Χωρίς τον εφιάλτη να την απειλεί κάθε μέρα. Ισως και χωρίς τιμωρία για εκείνον. Γιατί κανείς δεν μιλά για όλα αυτά.

Η «Πελοπόννησος» γνωρίζει κάθε λεπτομέρεια και όλα τα στοιχεία. Όμως ένας δημοσιογράφος θα πρέπει να έχει επίσημη μαρτυρία για να προχωρήσει σε αποκαλύψεις. Προς το παρόν … γράφει «μυθιστόρημα»! Προς το παρόν…

Πηγή: flamis.gr

Το news-nea.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων - απόψεων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω εμαιλ έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια που θα υποπέσουν στην αντίληψή μας, με αναφορές σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, εμαιλ, υβριστικά ή συκοφαντικά, αλλά και αυτά που παραπέμπουν σε διαφήμιση θα αφαιρούνται.

Facebook Σχόλια

Σχετικά Άρθρα

Back to top button