ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Το παιδί της οικογένειας πνίγονταν στη μπανιέρα του σπιτιού! Τότε αυτό το pitbull έκανε κάτι μοναδικό…

 

 

Αν ρωτήσετε οποιονδήποτε ιδιοκτήτη pitbull, θα σας πει ότι η κακή φήμη τηςράτσας οφείλεται αποκλειστικά στην κακή εκπαίδευση από τα αφεντικά τους ή ακόμη και στην κακοποίησή τους.

Στην πραγματικότητα πρόκειται για προστατευτικά και πιστά σκυλιά που συμπεριφέρονται με όση αγάπη τα ίδια έχουν λάβει.

Σε αυτό μπορεί να συνηγορήσει υπέρ και η οικογένεια Daniels, καθώς έχουν όχι ένα, αλλά δύο pibtull! Η πιο πρόσφατη υιοθεσία τους, η Ember, δέθηκε αμέσως με το μικρό τους γιο, σίγουρα όμως δεν περίμεναν ότι μια μέρα θα του έσωζε -κυριολεκτικά- τη ζωή!

Ένα απόγευμα λοιπόν, η Ember άρχισε να συμπεριφέρεται περίεργα. Πηγαινοερχόταν στο κρεβάτι της Tracy Daniel και γρύλιζε θέλοντας κατ” αυτό τον τρόπο να την ενημερώσει ότι κάτι δεν πήγαινε καλά… Όταν η Tracy αποφάσισε να την ακολουθήσει για να δει τι συμβαίνει, έντρομη είδε τον γιο της, τον Tre, να βρίσκεται ημιλιπόθυμος στη μπανιέρα του σπιτιού!

Ο Tre είχε πάθε κρίση και αν η Ember δεν είχε ειδοποιήσει την Tracy, δε θέλουμε ούτε να φανταστούμε ποιο θα ήταν το αποτέλεσμα!

 πηγη http://fanpage.gr/

 

Το news-nea.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων - απόψεων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω εμαιλ έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια που θα υποπέσουν στην αντίληψή μας, με αναφορές σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, εμαιλ, υβριστικά ή συκοφαντικά, αλλά και αυτά που παραπέμπουν σε διαφήμιση θα αφαιρούνται.

Facebook Σχόλια

Σχετικά Άρθρα

Back to top button