ΔΙΑΦΟΡΑ

Τέλος οι ελπίδες της Ρούλας Πισπιρίγκου: Το μεταθανάτιο αίμα της Τζωρτζίνας έδειξε αυτό που «έτρεμε» ο Κούγιας

Η ουσία μιδαζολάμη εντοπίστηκε στο αίμα της Τζωρτζίνας, πέρα από την κεταμίνη, όπως αποκαλύφθηκε στη δίκη της Ρούλας Πισπιρίγκου.

Σε μια συγκλονιστική αποκάλυψη για τον θάνατο της Τζωρτζίνας προχώρησε ο Αναπληρωτής Καθηγητής Ιατροδικαστικής-Τοξικολογίας στο Tμήμα Ιατρικής, Σχολής Επιστημών Υγείας του ΑΠΘ, Ν. Ράικος στην εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα».

Σε τηλεφωνική επικοινωνία που είχε με τη ρεπόρτερ της εκπομπής Ρούλα Κουσκουρή, είπε πως ο ίδιος εντόπισε στο μεταθανάτιο αίμα της Τζωρτζίνας και δεύτερη θανατηφόρα ουσία.

Πρόκειται για την ουσία μιδαζολάμη, η οποία είναι κατασταλτική και χορηγείται ως αναισθητικό που επιδρά στο κεντρικό νευρικό σύστημα.Σύμφωνα με τον κ. Ράικο, εκτός από το μεταθανάτιο αίμα της Τζωρτζίνας που απέστειλε ο κ. Μπουζιάνης στο εργαστήριό του στο Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο, ώστε να γίνουν πιο εξειδικευμένες εξετάσεις, αμέσως μετά η Ασφάλεια Αττικής του απέστειλε πλάσμα και ορούς αίματος της Τζωρτζίνας.

26, 27, 28 και 29 Ιανουαρίου

Την προηγούμενη μέρα, δηλαδή στις 28 Ιανουαρίου, το παιδί είχε ένα ακόμα επεισόδιο και ο κ. Ράικος εικάζει πως οι γιατροί του είχαν δώσει όντως μιδαζολάμη. Όμως στις 11:45 της 29ης Ιανουαρίου η συγκεκριμένη ουσία δεν είχε εντοπιστεί στο αίμα που είχε ληφθεί από την Τζωρτζίνα για να γίνουν κάποιες εξετάσεις.

Ο κ. Ράικος εντόπισε τη συγκεκριμένη ουσία, όπως και την κεταμίνη στο μεταθανάτιο αίμα της Τζωρτζίνας, κάτι που τον οδηγεί με βεβαιότητα σε ένα και μοναδικό συμπέρασμα. Τόσο η μιδαζολάμη, όσο και η κεταμίνη δόθηκαν στο παιδί 15 – 20 λεπτά πριν από 14:28, οπότε και εμφάνισε το νέο και θανατηφόρο επεισόδιο.

Σύμφωνα με τον ιατροδικαστή Γρηγόρη Λέων, η συγκεκριμένη ουσία, σε συνδυασμό με την κεταμίνη είναι θανατηφόρα και μπορεί να χορηγηθεί με διάφορους τρόπους. Συμφώνησε και αυτός τέλος, ότι αν η ουσία δεν είχε εντοπιστεί αρχικά και εντοπίστηκε στο μεταθανάτιο αίμα, σημαίνει πως είχε χορηγηθεί σε χρονική στιγμή κοντά στην ώρα θανάτου της Τζωρτζίνας.

Δείτε το παρακάτω βίντεο

 

 

πηγη fanpage.gr

Το news-nea.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων - απόψεων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω εμαιλ έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια που θα υποπέσουν στην αντίληψή μας, με αναφορές σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, εμαιλ, υβριστικά ή συκοφαντικά, αλλά και αυτά που παραπέμπουν σε διαφήμιση θα αφαιρούνται.

Facebook Σχόλια

Σχετικά Άρθρα

Back to top button