ΔΙΑΦΟΡΑ

Δεν τα κατάφερε ο Δήμος Καλαμπαλίκης – Ξεψύχησε πρίν απο λίγο

Δεν τα κατάφερε ο Δήμος Καλαμπαλίκης – Ξεψύχησε πρίν απο λίγο

Σοκαρισμένη είναι τοπική κοινωνία στη Λαμία και σε όλη τη Φθιώτιδα από την είδηση για το θάνατο του Δήμου Καλαμπαλίκη, ο οποίος παρασύρθηκε από αυτοκίνητο, που οδηγούσε ηλικιωμένη, την ώρα που περπατούσε στον Αγιο Κωνσταντίνο.

  • Ο Δήμος Καλαμπαλίκης, 61 ετών, γύρω στις 07:00 το πρωί έκανε το καθιερωμένο πρωινό του περπάτημα στην περιοχή του Αγίου Κωνσταντίνου και συγκεκριμένα στην παλαιά εθνική οδό Λαμίας – Αθηνών. Την ώρα που ο 61χρονος Αυτοδιοικητικός βρισκόταν λίγο πριν την είσοδο του Αγίου Κωνσταντίνου και περπατούσε στην άκρη του δρόμου, μια 80χρονη οδηγός η οποία προφανώς δεν τον είδε, τον παρέσυρε και τον χτύπησε πολύ άσχημα, αφού τον πέταξε ψηλά και έσπασε ακόμα και το παρμπρίζ του αυτοκίνητου.

Η οδηγός ήταν σοκαρισμένη και όπως είπε στους αστυνομικούς δεν κατάλαβε τι έγινε. Ο Δήμος Καλαμπαλίκης διακομίστηκε με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ βαρύτατα τραυματισμένος στα Επείγοντα του ΓΝ Λαμίας και λόγω της σοβαρότητας της κατάστασης του εισήχθη εσπευσμένα στο χειρουργείο, όπου οι γιατροί έδωσαν μάχη για να τον κρατήσουν στη ζωή. Όμως δεν τα κατάφεραν…

Ο άτυχος άνδρας ήταν- σύμφωνα με το lamia report- συνταξιούχος αστυνομικός και για πολλά χρόνια Διοικητής της Tροχαίας Aυτοκινητοδρόμων στις Θερμοπύλες. «Τόσες ώρες ατελείωτες μέσα στους δρόμους και στην εθνική οδό και να τον χτυπήσει αυτοκίνητο σε αυτές τις συνθήκες, δεν μπορώ να το πιστέψω….», έλεγε συνάδελφός του αστυνομικός.

πηγη nassosblog.gr

Το news-nea.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων - απόψεων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω εμαιλ έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια που θα υποπέσουν στην αντίληψή μας, με αναφορές σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, εμαιλ, υβριστικά ή συκοφαντικά, αλλά και αυτά που παραπέμπουν σε διαφήμιση θα αφαιρούνται.

Facebook Σχόλια

Σχετικά Άρθρα

Back to top button