ΔΙΑΦΟΡΑ

Δυστυχώς: Νεκρό το παλικάρι που έψαχνε η Αγγελική Νικολούλη εδώ και 9 μήνες!

Νεκρός βρέθηκε τελικά ο νεαρός χορευτής που είχε εξαφανιστεί στον Πειραιά τον περασμένο Αύγουστο και τον αναζητούσε και η Αγγελική Νικολούλη μέσα από την εκπομπή της “Φως στο Τούνελ”!

Στον Τζόις – Τίμοθι Ράντοτσικ, ο οποίος είχε εξαφανιστεί από τον Πειραιά στις 21 Αυγούστου 2020 ανήκε τελικά ο σκελετός του νεαρού βρέθηκε κοντά στο πανδοχείο που έμενε.

Αναμένονται απαντήσεις για τα αίτια του θανάτου του, πάντως ο ιατροδικαστής Ηλίας Μπογιόκας δεν εντόπισε κακώσεις στον σκελετό και καθώς δεν υπάρχουν ιστοί, δεν μπορούν να γίνουν ιστολογικές και τοξικολογικές εξετάσεις.

Ο σκελετός εντοπίστηκε από παιδιά που έπαιζαν στα μισογκρεμισμένα κτίρια της πρώην Έπαυλης Μαυρομιχάλη αναφέρει το anikolouli.gr.

Νεκρό το παλικάρι που έψαχνε η Αγγελική Νικολούλη εδώ και 9 μήνες!

Ο Τζόις, που ζούσε στο Ρόσμπουργκ της Γαλλίας, είχε έρθει στην Ελλάδα στις 5 Ιουλίου 2020 και διέμενε σε πανδοχείο στον Πειραιά. Την ημέρα που εξαφανίστηκε είπε ότι θα πάει για διαλογισμό και έκτοτε τα ίχνη του χάθηκαν.

Οι ιθύνοντες του πανδοχείου συγκέντρωσαν και παρέδωσαν τα προσωπικά του αντικείμενα στην Ασφάλεια Πειραιά. Μέσα στη σακούλα υπήρχαν τα ρούχα του Τζόις, το κινητό του, η ταυτότητά του και κάποια έγγραφα μεταξύ των οποίων και μία αίτηση για εργασία.

Φαίνεται πως ο άτυχος χορευτής ενδιαφερόταν να μείνει στη χώρα μας. Η αίτηση αφορούσε γνωστή εταιρία που προσλαμβάνει άτομα από διάφορες χώρες για να εργαστούν σε τηλεφωνικό κέντρο.

Ο Τζόις είχε δηλώσει ως διεύθυνση μόνιμης κατοικίας του το σπίτι μιας Ελληνίδας φίλης του, με την οποία μοιράζονταν κοινά ενδιαφέροντα. Φαίνεται πως και η ίδια με υπεύθυνη δήλωσή της, είχε συναινέσει σε αυτό.

Tι αναφέρει η Αγγελική Νικολούλη μέσα από το site της;

Ήθελε να μείνει στην Ελλάδα…

Οι ιθύνοντες του πανδοχείου συγκέντρωσαν και παρέδωσαν τα προσωπικά του αντικείμενα στην Ασφάλεια Πειραιά. Μέσα στη σακούλα υπήρχαν τα ρούχα του Τζόις, το κινητό του, η ταυτότητά του και κάποια έγγραφα μεταξύ των οποίων και μία αίτηση για εργασία.

Φαίνεται πως ο άτυχος χορευτής ενδιαφερόταν να μείνει στη χώρα μας.

Η αίτηση αφορούσε γνωστή εταιρία που προσλαμβάνει άτομα από διάφορες χώρες για να εργαστούν σε τηλεφωνικό κέντρο.

Ο Τζόις είχε δηλώσει ως διεύθυνση μόνιμης κατοικίας του το σπίτι μιας Ελληνίδας φίλης του, με την οποία μοιράζονταν κοινά ενδιαφέροντα. Φαίνεται πως και η ίδια με υπεύθυνη δήλωσή της, είχε συναινέσει σε αυτό.

πηγη frappenewsgr.blogspot.com

Το news-nea.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων - απόψεων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω εμαιλ έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια που θα υποπέσουν στην αντίληψή μας, με αναφορές σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, εμαιλ, υβριστικά ή συκοφαντικά, αλλά και αυτά που παραπέμπουν σε διαφήμιση θα αφαιρούνται.

Facebook Σχόλια

Σχετικά Άρθρα

Back to top button