ΔΙΑΦΟΡΑ

Θλίψη για τον Δημοσθένη – Έφυγε ξαφνικά στα 48 του χρόνια

Έφυγε” από τη ζωή στα 48 του χρόνια ο Δημοσθένης Λειβαδάρας, σύζυγος της Γιάννας Σκουλά του Χουμά, αφήνοντας πίσω του τρία παιδάκια, τον Χαράλαμπο, την Κατερίνα και το Γιώργο.

Η νεκρώσιμος ακολουθία θα τελεστεί την Τρίτη 5 Απριλίου στις 16:30 μ.μ. στο Κοιμητήριο Παλαιού Φαλήρου στην Αθήνα. Όπως αναφέρει η “Ανωγή” η είδηση σκόρπισε τη θλίψη στ’ Ανώγεια και ήρθε να προστεθεί σε μια μακρά λίστα απωλειών νέων ανθρώπων το τελευταίο διάστημα. Ο Δήμος, είχε αγαπηθεί και είχε αγαπήσει πολύ τα Ανώγεια και ιδιαίτερα το Περαχώρι. Όλοι όσοι τον γνωρίσαν τον αποχαιρετούν με οδύνη και συγκίνηση.

Πηγή: ekriti.gr

Άνθιμος Ανανιάδης: Βαρύ πένθος για τον ηθοποιό

Δύσκολες στιγμές περνάει ο ηθοποιός Άνθιμος Ανανιάδης καθώς έφυγε από τη ζωή η γιαγιά του, το πρόσωπο εκείνο που αγαπούσε ανυπέρβλητα.

Το δυσάρεστο γεγονός του θανάτου της μητέρας της γνωστοποίησε η ηθοποιός Εύη Καραγιάννη μέσα από τον λογαριασμό της στο Facebook η οποία έγραψε. «Αιωνία σου η μνήμη μανούλα μου, (σε ευχαριστώ, σ’ αγαπώ μαμά μου)», έγραψε.

Λίγες ώρες αργότερα, o Άνθιμος Ανανιάδης αποχαιρέτησε τη γιαγιά του με ένα συγκινητικό μήνυμα στο Instagram. «Αιωνία σου η μνήμη λατρεμένη μου γιαγιά. Ήσουν και θα είσαι η πιο σπουδαία γιαγιά στον κόσμο. Σ’ αγαπώ», ανέφερε στο μήνυμά του

πηγη newsique.gr

Το news-nea.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων - απόψεων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω εμαιλ έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια που θα υποπέσουν στην αντίληψή μας, με αναφορές σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, εμαιλ, υβριστικά ή συκοφαντικά, αλλά και αυτά που παραπέμπουν σε διαφήμιση θα αφαιρούνται.

Facebook Σχόλια

Σχετικά Άρθρα

Back to top button